Pool-turnering

Mandag den 9. december gik Cafeens poolturnering i gang og magen til entusiasme skal man lede længe efter.

Den ene kamp efter den anden blev afviklet i rasende fart. Vi er nu gået ind i uge to og entusiasme er dalet noget fordi den ene af de to puljers medlemmer ikke har det med at komme så tit i Cafeen.

Det kommer til at betyde at finalen kommer til at vente på sig. Vi kan allerede nu afsløre at een deltager er klar til finalen. Af de kampe han vandt, afgav han kun to sæt. Godt gået.

Nu får vi se hvordan det går i finalen. Vi afventer i spænding de sidste kampe der mangler. Så drenge, jer der har meldt sig til turneringen, se at komme i gang.


Tirsdagsmad

Det er nu ret morsomt at dem som kommer for at spise i cafeen tirsdag aften, kun er drenge. Og det kan variere i antal helt fra at være ti til kun at være to drenge til spisning.

Den aften vi kun var to, var en ganske hyggelig aften. Selvfølgelig er det rart at være ganske få til spisning og det kun er drenge der kommer og spiser. Det ville være rigtig rart hvis pigerne også havde lyst til at spise med og jeg er sikker på at drengene nok skal opføre sig pænt.



Arrangementer

Sidste år lavede vi flere arrangementer delet op dels for pigerne, dels for drengene. Det var en succes og blev vedtaget gennemført igen i år.

Torsdag den 27. november skulle vi derfor have en drengefilmaften. På trods af en massiv reklamekampagne så lykkedes det ikke at få nogen drenge overhovedet til at skrive sig på. Så derfor blev det arrangement aflyst.

Den 4. december havde vi overnatningsarragement for pigerne. Desværre gjorde det sammen sig gældende for pigerne som for drengene. Vi havde ellers sat en minimumsgrænse på mindst 8 piger, desværre var der kun 5 der meldte sig. Så den overnatning blev også aflyst.

Deraf må vi udlede at medlemssammensætningen i år ikke er til opdelte arrangementer, de sidste to (bytur og netcafe) bliver derfor for alle.

Brugerrådet har på et netop afholdt møde foreslået at vi laver en maratonfilm-aften, hvor der kun vises gyserfilm.

Vi finder en dato i det nye år og så må vi huske at der er selskaber vi ikke må vise film fra. Det finder vi ud af til den tid.



Computere

Vi har fysisk 5 computere stående i Cafeen.

Den vi kalder for 1’eren er gået helt bag om dansen, og kan simpelthen ikke mere. Så den bliver nødt til at skrotte.

Vores 4’er været udsat for et mindre tilfælde af skødesløs behandling og det resulterede i at den omkonfigurede sig selv.

Den fandt ud af at lave sit C-drev om til et X-drev og kunne derfor ikke finde sig selv igen, hvor ihærdigt vi end prøvede.

For første gang fandt vores brugere ud af hvad vores pengebarometer går ud på. Fordi, vi blev nødt til at købe et program, som måske kunne få computeren op at køre igen og det kostede så meget at næsten halvdelen af majsene i røret forsvandt. Heldigvis har vores kære superleder Flemming så meget tjek på computere at han fandt de rigtige programmer som fik computeren til at virke igen.

Det bliver så spændende at se om det får en konsekvens for brugernes adfærd overfor Cafeens ting.

I det hele taget er det gået forbavsende godt med ikke-pant-systemet. Det er som om at brugerne af Cafeen værdsætter tingene lidt mere fordi de kan se der en konsekvens hvis noget skal købes igen.


Det kreative hjørne

Det er sjældent vi skriver noget negativt i dette blad, det bliver vi nødt til at gøre i forbindelse med behandlingen af vores bord i det kreative hjørne.

Pernille har aldrig måtte gøre bordet rent så mange gange som hun har gjort det i år. Der er blevet spildt maling, tegnet på det, ridset i det, hældt lim ud på det og limet ting fast til det.

I det hele taget har bordet været udsat for en mængde af tankeløshed, som vi ikke set det før.

Desuden er det ikke kun bordet det er gået ud over, pensler som er fælleseje er blevet brugt som kasteskyts eller efterladt med maling eller lim på, og er derved blevet ubrugelige. Tuscher og blyanter bliver også brugt som kasteskyts eller mishandlet på anden vis.

Vi har også oplevet at de børn som laver ting i det kreative hjørne ikke kan finde ud af at rydde op efter sig, ikke en gang det de selv har brugt og beder Pernille eller jeg om at rydde op efter dem der ellers har siddet der, bliver det ikke gjort, fordi »det er ikke mig der brugt det«. Den sætning hører vi rigtig mange gange på en dag og det er godt nok trist :(

Nu kunne vi spørge jer forældre, hvad kan vi gøre for at få jeres børn til at rydde op efter sig.



Brugerråds-møde

Brugerrådet mødtes igen tirsdag d. 16. decemer til et møde der ikke betød de store udsving, men alligevel bød på lidt af hvert.

Vi snakkede arrangementer , der var snak om en maratonfilmaften og medlemmerne vil selv finde en netcafe der kan opfylde de behov vi har til et længerevarende arrangement.

Vi snakkede om pantsystemet, som medlemmerne er glade for, men mindre glade for det indhug, der blev gjort i forbindelse med uheldig omgang med den ene computer.

Vi snakkede om vores etter-computer, der for evigt har sagt farvel. Efter x-box og playstation for alvor er begyndt at fungere, mente medlemmerne ikke det er nødvendigt med en computer.

Samtidig blev vi enige om at skrotte vores printer/scanner/kopimaskine, der er forfærdelig dyr at have kørende og regne med at Tømmerflåden får lidt bedre udstyr, vi så kan bruge, når vi har behov.

Vi endte mødet med at tale lidt om Caféen og hvordan fremtiden ser ud. Endnu er alting uvidst, men det seminar der i første omgang var fastsat til januar er fra kommunens side meldt ud at være blevet udsat - hvorfor vi igen ingenting ved.


[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]