Turneringer

Så er turneringerne i billard og bordfodbold skudt igang.

Bordfodboldspillerne har lagt hårdt ud og over halvdelen af de indledende kampe er spillet, mens billardkampene ikke rigtig er kommet igang - ideen om at begge turneringer skal være afsluttet inden vinterferien, må måske nok revideres lidt.

- Vi når det nok :)

Tirsdagsspisning

Brugerrådet besluttede på sidste møde at de to borde der står i gangen mellem Tømmerflåden og Caféen skal bæres ind, så vi kan sidde samlet og spise. Det blev også besluttet at medlemmerne selv skal bære bordene ind og ud igen.

Det skabte lidt diskusion, hvem der skulle hvad og hvorfor, men blev sidste tirsdag løst ved at spille terning om det.

Under maden går terningen derfor bordet rundt, og de første fire, der slår en 6’er bærer bordene ud igen. Det er allerede blevet et fast indslag - efter kun to tirsdage :)

Hvem der skal bære bordene ind, er straks lidt sværere, men er foreløbigt løst ved at de der frivilligt bærer ind ikke deltager i terningespillet - vælger de alligevel at slå med terningen, og slår en 6’er hjælper ingen kære mor!!!



Fastelavnsfest og -hygge

På brugerrådsmødet blev det også besluttet at lave lidt fastelavnshygge med tøndeslagning og fastelavnsboller første tirsdag efter afstelavn.

Den plan forpurrede AnneMarie. 6. - 8. klasse skal nemlig holde fastelavnsfest den aften på skolen. Det betyder, Caféen lukker tidligt tirsdag. Til gengæld er Caféens personale inviteret med til fest - det glæder vi os til.

Den lokale hygge ville cafémedlemmerne dog ikke give afkald på - så den tager vi tirsdagen efter :)

Middelaldermarked
Hele SFO’en skal holde middelaldermarked - meget mere om det i månedens leder.

I Caféen betyder det at vi har varmet op i essen og de kongelige og lokale borgherrers møntslagere er i fuld gang!


[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]