The news

Godt nytår til jer alle. Håber I har haft en god og dejlig juleferie.

FamilieCafé i december

Vi droppede jo vores familiecafé i december til fordel for en hyggetirsdag med gløgg og æbleskiver.

Det var rigtig hyggeligt og de børn der var her efter halv fire fik selvfølgelig også æbleskiver, selv om deres forældre ikke dukkede op.
Tror det bli´r en ny tradition, for december er jo i sagens natur en måned med meget dejligt mad, så vi synes det er mere fristende med lidt gløgg og hygge.Turneringer

Vi er i fuld gang med vores bordtennis- og billardturneringer.

Nogen har allerede spillet alle deres indledende kampe mens andre er lidt længere tid om det.

Men fuld fart på i rummet og vi håber at færdigspille alle puljerne her i januar, så vi kan komme videre med semifinaler og finaler.

I pigebillard er det faktisk sådan at kun 2 har meldt sig. De har spillet puljekamp og er begge gået videre til semifinalen, mod hinanden pudsigt nok, og de går vel også begge videre fra semifinalen og skal møde hinanden i finalen, så Kia og Cecilie får spillet en del billard mod hinanden det næste stykke tid.

Nytårsfest

Nytårsfest har vi allerede holdt her i det nye år.

Lidt anderledes fest end vi plejer, eftersom vi flyttede første halvdel af festen til kantinen. Der kan vi nemlig sidde samlet og spise, samtidig med, at festudvalget havde arrangeret banko, hvilket også var nemmere der.

12 bradepander hjemmelavet pizza blev der spist og en masse dessert (kage med frugt og is), så ingen gik vist sultne hjem.

Ellers var der som sædvanlig godt gang i diskoteket og sliksalget.

Håber børnene har hygget sig, selv om nogle vist synes det var svært at sidde stille og roligt og spille banko, men det var nok dem der slet ikke kunne vente på, at komme tilbage til klubben for at danse med pigerne.

[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]