The news

Turneringer


Så blev vi endelig færdige med billard/bordtennis turneringerne, både for pigerne og drengene.
For pigernes vedkommende har Kia og Cecilie fra 4. a fået spillet en del kampe mod hinanden. De har nemlig mødt hinanden i både kvartfinaler, semifinaler og finaler i begge turneringer, og det har set ud som om, at begge havde gode muligheder for den endelige sejr, men da vi nåede til finalerne var det altså Cecilie, der trak det længste strå både i billard og bordtennis.

I bordtennis var der ingen tvivl om sejren, men billardfinalen var anderledes spændende og blev først afgjort i sidste og afgørende kamp, da Cecilie stødte den sorte kugle i hul og hermed kan kalde sig dobbelt klubmester.

Tillykke til Cecilie, men også til Kia, som viste sig som en værdig taber med smil på læben og bare syntes det var sjovt at være med.

Også hos drengene endte vi med at have en dobbelt klubmester, nemlig Leonard fra 5. a, som var forsvarende billardmester fra sidste år.

Man kunne i løbet af de mange kampe godt se, at udover at være en af favoritterne til billard, så er Leonard også blevet rigtig god til bordtennis, så her var han vist også en af dem der havde en god chance for at vinde.

I bordtennis finalen stod han over for Andreas G. fra 4. klasse, som også har vist rigtig god bordtennis de sidste par måneder, og Andreas gav virkelig Leonard kamp til stregen, det er lang tid siden vi har set så god en bordtenniskamp i klubben, men desværre for Andreas var det altså Leonard der havde det sidste held og dygtighed, og rendte med sejren.

I billard mødte Leonard også en 4. klasse, nemlig Patrick O. , som også viste sig som en temmelig god billardspiller. Godt nok vandt Leonard rimelig overbevisende i antal kampe, men alle kampene blev afgjort på sidste kugle, så Patrick fulgte godt med, og var med til at kampen var rigtig spændende. Tillykke til Leonard.


Andreas og Patrick, det er bare op på hesten igen næste år, der har I gode chancer for at tage en af titlerne, meeeen pas nu på, der er rigtig mange andre der har overrasket positivt, så der skal kæmpes for det.Klubrådet

Har været samlet, og vi havde nogle gode debatter om hvad der sker eller evt. skal ske af nye tiltag her i klubben.

Vores klubfester var til debat, og børnene synes det kører helt fint, men kunne godt tænke sig et tema til alle festerne, og at billard/bordtennis rummet var åbent til festerne, så det prøver vi i fremtiden.

Om tirsdagen, hvor vi jo spiser her, blev vi enige om, at efter vi havde spist kunne der godt være en eller anden planlagt aktivitet, f. eks. en eller anden turnering eller se en film. Første tiltag blev så d. 11/3, hvor vi så Ice age 2. Hyggeligt ikk´.

Vi blev også enige om at købe en ny X-box 360, og samtidig ændre på nogle få ting i rummet. En pigedag bliver der en gang om ugen, og så skal dem der spiller have lov til at bestemme om der må være tilskuere imens.

Og så hyggede vi os med lidt kiks og en juice.

Påskeferie

Er det snart, og til alle de biografgale, så tager vi i Glostrup bio tirsdag og ser Tempelriddernes skat 3. Det koster 30,- kr. at komme med på turen. Ellers ser vi hvad vi kan finde på af sjove ting de øvrige dage.


Tirsdagsmad

25. marts:
Kyllingelår m. ris og grøntsager, 15,- kr. (Steffen og Alex)

1.april: Familiecafé.
Lammekølle m. flødekartofler og tzatziki, 25,- kr.

8.april:
Hjemmelavet pizza, 15,- kr. (Anja)

[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]