Kvalitetstid
En lang juleferie er næsten allerede ved at være glemt - og igen er vi sammen med mange mennesker hele dagen igennem.

Det kan være - og er som regel - dejligt at se sine mange venner og kammerater efter ferien. Det har da også været rigtig dejligt at mærke atmosfæren i alle SFO'ens afdelinger her efter juleferien: Alle har haft travlt med at være sammen.

Det har været en fornøjelse af se, hvor mange måder, børnene og de unge kan finde sammen på - og hvordan de nyder samværet. Lige meget om det er i Piratskibets pudehjørne, i Skattekistens dukkekrog, ved Tømmerflådens billardbord eller Caféens computere, stråler det ud af alle, at vi nyder at være sammen.

Det er dét, der kendetegner vores SFO og som er vores kvalitetsstempel: Her har du mulighed for at være sammen med andre - på en måde, så du kan fordybe dig i din aktivitet, uanset om det er fysisk udfoldelse eller en mere stillesiddende aktivitet, du har i gang.Hér er der plads til, at du kan trække dig til-bage sammen med nogle af dine gode ven-ner, uden at andre blander sig - og hér er der mulighed for at få hjælp fra en voksen, når du har behov for det. Hér er en voksen i gang med et kreativt værksted, hvor du er velkommen, hvis du har behov for det. Hér kan du boltre dig, ude som inde.

Eller sagt med andre - og måske lidt højtfly-vende - ord: Her kan du opleve det, der er vigtigst af alt, for, at du kan udvikle dig til et harmonisk menneske: At være sammen med mennesker, du holder af - og som holder af dig. I et miljø, der tager hensyn til dine ønsker og behov, og hvor du som en naturlig ting respekterer de andres grænser.

Godt nytår!

Flemming Brandt


[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]