Velkommen til Tinderhøj SFO

Her i maj måned har vi sagt goddag og velkommen til 45 nye børn og deres familier. Det er alle de børn, der skal starte i børnehaveklassen efter sommerferien.

Det har været en intens oplevelse, at gå en tur igennem SFO'en i disse uger. Det har været en fornøjelse at se, hvordan de nye børn har flyttet sig fra at være lidt generte og tilbageholdende og allerede på dag to er livet op, og har indtaget de nye omgivelser.

Det var med nogen spænding, vi gik og forberedte os på det store rykind, det var jo første gang, vi skulle prøve at tage imod de nye børn så tidligt på året. Heldigvis er mange af vores bekymringer gjort til skamme, ikke mindst takket være den store opbakning fra forældrene. Tak for det!

Den grundige planlægning af indslusningen har betydet, at der kun har været få ting, der har skullet rettes. Det har personalet gjort hen ad vejen og min fornemmelse er en stor tilfredshed hele vejen rundt, både fra "de gamle" børn og forældre, hos personale og hos vores nye børn. Det er da dejligt, når ting lykkes!





Næste udfordring: Sommerferien

Det er ikke kun her i maj, den tidlige indskrivning kan mærkes. Det kommer også til at betyde ændringer i vores måde at planlægge sommerferien på.

Vi er nok i år lidt mere usikre på, hvor mange børn, der dukker op i løbet af sommerferien, end vi plejer. I Tømmerflden er de i tvivl, fordi alle deres nye børn starter lidt tidligere end sædvanligt. Og i Piratskibet og Skattekisten plejer de nye børn først at starte til august hvordan mon en "vi-er-endnu-ikke-startet-i-skole-families" sommerferieplan ser ud?

Vi har nu sendt tilmeldinger til sommerferien ud til alle i Piratskibet og Skattekisten og håber, at alle svarer så nøjagtigt som muligt, så vi kan lave en realistisk planlægning af ferien.

For øvrigt: Hvis der sker ændringer i forhold til, hvad I har skrevet i tilmeldingen, skal I huske at give besked. Hvis et barn i Piratskibet eller Skattekisten - eller en nystartet i Tæmmerflden - ikke dukker op, hvor det er aftalt, skal personalet kontakte der - tænk, hvis der en dag skal ringes til 10 forældre - det rent tidsspilde.

Derfor: Husk at give besked!






Flemming Brandt

[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]