The news

Familiecafé

Der er nu ikke noget så godt som god gammeldags dansk mad! Forloren hare fik vi, og hold da op, hvor var der mange børn der ikke ville spise her, for de skulle i hvert fald ikke have hare.

Det lykkedes os dog, at få overbevist de fleste om, at det altså bare var hakket kød ligesom til frikadeller og hakkebøffer, så der var alligevel en del der meldte sig til, ca. 35.

Rigtig hyggeligt, selv om vi måtte vente lidt tid på maden, da Steffen havde lavet de største ”farsbrød” længe set. Men de var værd at vente på, hold op hvor smagte det godt!

Tak for mad Steffen, det skal du nok få lov til igen, altså at lave mad.

Ses næste gang, som grundet en dejlig lang påskeferie, er tirsdag d. 21. april.

Menuen er endnu ikke fastlagt, men den kan snart ses i klubben, så kom forbi og se om det kunne friste.





Billard

Så fandt vi 2 vindere i billard turneringerne.

Hos pigerne var det Freja og Kia der gav os en rigtig spændende kamp.

De valgte selv kun at spille bedst af 3 kampe, og vandt så en hver, hvilket betød en afgørende 3. kamp. Det var jo skønt for os publikummer, som gerne ville have noget spænding. Spændende blev det, og rigtig god billard fik vi at se, og til sidst var det Freja der stødte den sorte ball i hul, og hermed tog sejren.

Godt gået Freja, og et stort tillykke, men også stor ros til Kia, som trods nederlaget var et stort smil, og godt kunne glæde sig på Frejas vegne.

I drengenes finale blev der spillet bedst af 9 kampe. Christian fra 3. klasse var oppe imod Kenny, som går i klub Ø.

Også her blev der spillet rigtig god billard, og de fulgtes godt ad indtil 2-2. Herefter tog Christian fat, og viste sig som en værdig vinder efter 3 sejre i træk og altså samlet sejr på 5-2. Trods 5-2, var det faktisk rigtig spændende, da de sidste 3 kampe først blev afgjort på de sidste baller, og også hos drengene var det fantastisk, at se Kenny være glad og stolt over en 2. plads.

Godt gået drenge, og tillykke til dig Christian med sejren, hvilket jo betyder, at du får dit navn sat på vores ”wall of fame” ved siden af Freja og alle de andre, der gennem årene har vundet en af vore turneringer.


Fastelavnsfest

Hyggelig aften med rigtig mange gode udklædninger, hvoraf Xenia og Mathias skilte sig lidt ud fra mængden, og vandt en lille præmie for bedste udklædning.

Også nogle voksne var klædt ud, og Marianne (Jonas Randrups mor) lignede en fantastisk Yvonne fra Olsen-banden, så hun rendte af med præmien hos de voksne.

Katten af tønden blev der selvfølgelig også slået, og her var Holland Hollender familien de store vindere, både mor, far og Pernille slog tønder ned, så de havde vin og slik til resten af weekenden. Ellers var der god mad og god stemning, så der var basis for en god fest, og alle hyggede sig vist. Tak for en god aften.





Vinterferie

Var en rigtig hyggelig uge med sne, som der jo hører til. Vi havde planlagt forskellige aktiviteter både i huset og ud af huset.

Mandag havde vi en lille bordfodbold turnering hvor der blev dystet med stor seriøsitet. Christian var meget suveræn igennem hele turneringen men måtte i finalen se sig slået af Henrik.

Tirsdag var vi i Flemmings biograf og se Karla og Kathrine, det var der rigtig mange af vores børn der gerne ville og de fleste syntes da også at filmen var både sjov og sød.

Onsdag skulle vi have været i skøjtehallen men der var ingen børn der havde lyst til at tage af sted så vi blev hjemme og hyggede os og bagte fastelavns boller og drak varm kakao.

Torsdag var vi i eksperimentariet. Det var en hyggelig tur og der var gang i alle eksperimenterne. Vi kunne godt have brugt mere tid men det ved vi til næste gang vi tager der ud.

Vi sluttede ugen med en lækker frokost og film i disko-rummet. Det var rigtig hyggeligt at sidde og spise sammen og hyggesnakke. Dejlig vinterferie med skønne unger.


HAR DU KLUB-FACTOR?

Tirsdag d 12. maj holder vi klub-factor, hvor børnene kan dyste mod hinanden, enten som gruppe eller solist, om at blive Tømmerflådens klub-factor.

Flere og flere af de andre klubber i Rødovre melder fra til vores årlige ”internationale” karaoke grand prix, så det er aflyst i år. Men vi synes vi har så mange børn der er fantastiske på en scene, så nu får de chancen for at give et nummer i vores helt egen klubfactor!

Vi afholder det i kantinen kl. 16.30, så alle I forældre kan nå at komme og kigge på. Samtidig har vi familiecafé denne dag, så I behøver ikke tænke på, at skulle lave mad derhjemme, dejligt ikk´. Håber at se mange af jer kl. 16.30, også jer hvis børn måske ikke deltager, I kan jo godt komme lidt før, når I alligevel skal spise med bagefter: Sagde jeg mørbradgryde og ris? Ja det gjorde jeg.

Husk at tilmelde jer senest dagen før!





Tirsdagsmad i klubben

Tirsdag den 24/3:

Lasagne (Henrik)

Abemad med råcreme
Tirsdag den 31/3:

Hjemmelavede burgere (Anja/Louise)

Is

Tirsdag den 14/4:

Franske hotdogs (Steffen)

Pandekager

Tirsdag den 21/4:

FAMILIECAFÉ

Chili con carne (Anja)

Flødeboller

25 kr.

Tirsdag den 28/4:

Pizzabrød (Louise)

Koldskål

[Forside] [Leder] [Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]