Facebook-profil

Cafeen har fået sin egen Facebook-profil og den hedder noget så originalt som Caféen på Tinderhøj Skole.

Hvorfor har Cafeen så fået sin egen Facebook-profil, jo det skyldes at det er der vores målgruppe er lige nu, så hvorfor ikke kommunikere med vores medlemmer den vej også.

Grunden til at Caféen har fået en profil skyldes en artikel i vores fagblad Børn og Unge.

Den oplyste kort fortalt at det er der de unge idag bruger deres tid og iscenesætter sig selv. De oploader (lægger billeder ud på deres profil) billeder som deres venner kan se og kommentere på eller melder sig ind alle mulige seriøse eller useriøse grupper, kommentere på vennernes status-updates, ene og alene for at vise hvem de er og hvad de står for.

Derfor syntes vi i Cafeen at vi skulle have en profil. På den måde kan alle holde sig orienteret om hvad der foregår i Cafeen, hvad vi laver til baren, hvad menuen er for tirsdag aften eller hvilke ture ud huset vi arrangerer eller andre ting som sker i Cafeen.

Det vil kun være Pernille eller Allan som har adgang til at skrive på profilen eller lægge billeder ud, så der ikke er nogen som bliver trådt over tæerne eller andet ballade.

Det er ikke kun nuværende medlemmer Cafeen har på sin venneliste, det har også givet os mulighed for at ansøge gamle medlemmer.

Det har vi gjort fordi det kunne være interessant at følge med i hvad der sker for dem når de har forladt Cafeens trygge rammer. Og måske endda stadig rådgive dem hvis de har spørgsmål som de ikke har lyst til at deres forældre skal svare på.

Det bliver spændende at se hvor mange venner vi når op på som tiden går. På nuværende tidspunkt har vi 85 venner.

Vi er lidt i tvivl om vi har lyst til at acceptere forældre på vores venneliste og det er en ting som vi stadig overvejer. Så indtil videre så bliver forældre ikke accepteret som venner.

Vil forældre se hvad der sker på vores profil bliver det gennem en af medlemmernes profil.

Ved at vi har fået en Facebook-profil håber vi også at flere får øjnene op for at Cafeen er stedet at være efter skole.

Allan





[Forside] [Leder] [Fælles indlæg] [Familiearrangement]

[Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]