The news


Hvad!!! Så gider vi ikke køre på rulleskøjter

Det var kommentarerne fra vores børn, da de hørte om vores beslutning om, at de skal have knæ / albue / håndleds- beskyttere på, når de ruller hos os. Og det kan man måske godt forstå, når det aldrig har været et krav før.

Vi havde diskussionen hos os, i forhold til om det var ok at de løb uden beskyttere her, når børnene i Piraten og Skatten skulle have det på. Men også i forhold til hvordan vi ville have det hvis et barn kom rigtig galt af sted med et håndled eksempelvis.

Og hvor stor er forskellen på at gå i 2. klasse, hvor man skal have beskyttere på, og 3. klasse, hvor man så ikke behøver.

Vi har nok ikke tænkt så meget over det, da vi aldrig har oplevet andet end, at vores børn løb godt på rulleskøjter, og ikke haft nogle uheld.

Ikke desto mindre ved vi jo godt, at det kan ske, og vi vil hellere være på forkant og undgå at det sker, end at stå med et brækket håndled en dag.

Så vi kørte hurtigt en tur i Toys, købte nogle beskyttere, da vi tænkte at vores børn nok ville løbe alligevel, selv om de påstod at det gad de i hvert fald ikke!

Det er ca. 4 uger siden, og vi er blevet lidt klogere, for de gider faktisk ikke når de skal have beskyttere på. Nogen tror så, at hvis de har deres egne rulleskøjter med hjemmefra, så må man da gerne løbe uden beskyttere ikk’?

Nej det må man ikke. Når børnene er hos os, har de beskyttere på.

Nogen gange er sådan noget et spørgsmål om, hvordan kulturen er på stedet. Og vi er overbeviste om, at kulturen fra Skatten og Piraten sagtens kan føres videre i Tømmerflåden, når de nye børn starter og det bare er sådan det er her.

Så vi er ikke bange for at brænde inde med en masse sæt beskyttere, som ikke kan bruges til noget.

Beslutningen står i hvert fald ved magt:
Ingen ruller uden beskyttere.








Tirsdagsmad

25/5

Grill 25 kr.

(Steffen)

1/6

Kylling med pasta 25 kr.

(Lotte)

8/6

Grillfest

For børn og voksne, nye og gamle

50/70 kr.

(Alle)

HUSK TILMELDING I BAREN SENEST DAGEN FØR





[Forside] [Leder] [Familiearrangement]

[Skattekisten] [Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]