Ændring af Tømmerflådens og Caféens aftenåbning
Der sker spændende nyt i Tømmerflåden og Caféen for tiden. “Tirsdagsåben” er under forandring. Gennem et stykke tid har der været færre og færre, der har benyttet sig af Tømmerflåden og Caféens aftentilbud. Det har vi nu taget konsekvensen af, og forsøger os med noget nyt.

Det første, der skete: Medlemmerne i Tømmerflåden har fået et brev om nye aktiviteter, der ligger ud over Tømmerflådens almindelige åbningstid - men fordelt på flere af ugens dage. Der er både tilbud om at lave en

juledekoration, og om juleture til København. Desuden er der stadig åbent i Tømmerflåden tirsdag aften, med den velkendte familiecafé m.m.

Caféen laver også om, sådan at der vil være aktiviteter ud over normal åbningstid, også på andre dage end tirsdag.

Det næste der sker: Efter nytår vil der være åbent i Tømmerflåden og Caféen - når vi har noget på programmet! Den daglige åbningstid indtil kl. 17 (og 16 fredag) vil være der som altid. Der vil sikkert også være åbent mange tirsdage - men aftenåbningen kan lige så vel ligge på andre af ugens dage, hvis det, der skal laves, passer bedre en anden dag.
Rigtig mange af vores medlemmer går til forskellige fritidsaktiviteter om tirsdagen. Derfor vil vi fordele aftenaktiviteterne, så flere har mulighed for at deltage.

Tanken om en familiecafé-aften med temaet “Nak Steffen i billard” - en onsdag aften, er ikke fjern. Eller en aften i Caféen, kun for dem, der er interesseret i at koge bolsjer. Eller en fællestur til Brøndby Stadion til sæsonens første kamp. Eller en tøseaften i Tømmerflåden. Eller en tur til en filmpremiere.

Det bliver spændende at se, hvor de mange, gode idéer fører os hen!

Flemming Brandt

[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]