Et nyt år
Aktiv hverdag

Året i Caféen er skudt igang. Vi har fået nye medlemmer, og allerede nu bare en måned senere fungerer alle - både gamle og nye rigtig godt sammen.

Måske er det det, der bliver afspejlet hjemme. I hvert fald vælger vi at tro der hjemmefra er gode tanker om vores arbejde.

Her ender tanken ved vores forældremøde, der bestemt har set flere besøgende end årets udgave.

Personligt synes jeg det var en hyggelig aften, og jeg håber at den ene forælder der vovede at møde op, synes det samme.

Fra Caféen vælger vi at se fremmødet som et udtryk for tilliden og troen på det gode i Caféen.
Med efterårets komme og den koldere vind er flere og flere aktiviteter rykket ind.

Mens sommeren i høj grad byder på udendørs aktiviteter er der så småt begyndt at være mere trængsel indenfor.

I baren står den varme mad i højsædet og det er ikke småting i form af ris og karrysovs eller grove hjemmebagte boller, der ryger over disken.

I hobby er julegaverne så småt ved at finde indpas, der males og foldes og klippes på livet løs, mens der snakkes om både hemmeligheder, film, kærlighed og hverdagen i almindelighed.

Computerhjørnet bliver flittigt brugt, ligesom microfonerne i karaokerummet nærmest gløder.

Og som en sidste krampetrækning inden vinteren for alvor står for døren er der optræk til fodbold og flere har meldt sig på banen til årets Rødovre Cup, hvor vi måske i år får en chance for at slå et par af modstanderne.
Brugerrådet
I Caféen har vi et brugerråd. Brugerrådet er det bestemmende organ i Caféen, og selvom vi tager mange beslutninger i det daglige, skal alle store beslutninger altid afklares gennem brugerrådet.

Vi har netop afsluttet årets valg, der fandt sted over en uge - for
muligheden af at alle kunne nå at stemme.

Selve afstemningen foregik helt efter forskrifterne, hemmeligt og

med stemmeseddel, stemmeboks og valgurne.

Efter sammentællingen kan der konstateres at de tre medlemmer, der har fået flest stemmer og dermed er årets medlemsrepræsentanter i brugerrådet er :

Kia, Emilie og Emma.

Suppleanter er Rebecca og Julie.

Jeg glæder mig til samarbejdet og satser på nogle rigtig gode møder.

Resten af brugerrådet består af en repræsentant for personalet (Pernille), SFO’ens leder (Flemming) og så skulle der være en forældrerepræsentant.

I skrivende stund har ingen meldt sig på banen. Men der er stadig plads og vi tager gerne imod, hvis en af forældrene skulle have lyst, tid og mulighed for at deltage i brugerrådet.
Billardregler
Fest
Nærmeste fremtid
Det eneste skår i glæden vi umiddelbart har, handler om billardbordet.

Undertegnede fik noget nær ticks og dårlige nerver, ved at se håndteringen af kø, bal og bord, i en sådan grad, at et mindre kursus i form af en kort men nogenlunde grundig instruktion i håndteringen, begreberne og reglerne - mest omkring bordet - er indført og skal gennemgåes før nogen får lov at bruge bordet.

Af hensyn til retfærdigheden skal alle gennemgå instruktionen. Foreløbig har ingen af de gamle dog bedt om det.. og når de gør er jeg temmelig sikker på det kan klares på mindre end to sekunder - så kom frit frem og brug endelig billardbordet... nu er mine dårlige nerver nemlig draget på langfart.

Endelig har vi holdt årets første fest.

Noget nær tusind (okey - så 200) deltagere rokkede, dansede og hyggede i RFC’s lokaler. Næste fest er fredag d. 5. november og denne gang lægger vi op til orange og sort, når temaet nærmer sig halloween.

Der er ingen tvang for udklædning, men personligt satser jeg på at finde en spids hat eller noget andet i den stil.
Årets hyttetur står for døren. I år tager vi til Haslev, i en spejderhytte. Tilmeldingerne ligger i baren, for dem, der ikke har modtaget via mail.

Vi troede vi fik en god ide, og ville holde netaften med spil og hjemmebragte computere - skolen har nemlig fået trådløst netværk. Troede vi. Der er nogle indkøringsproblemer, så netværket er foreløbig lukket, men skulle gerne lukkes op igen - så prøver vi bare igen.. Altså når vi ved nærmere om, hvornår der lukkes op igen.

Rødovre Cup er næste uge. I år har vi et helt hold, der regner med at vinde.
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]