En legende siger farvel

Den 1. april 2007 startede jeg som vikar i Caféen, og der var en del medlemmer, som ikke troede på, at jeg skulle være en fast voksen i Caféen. Da det gik op for dem, brokkede de sig gevaldigt, nu var de sluppet for mig i Klubben og så startede jeg i Caféen.

Nu er det uigenkaldeligt slut, 1. maj skal jeg tilbage til Piratskibet hvor jeg startede. Efter 11 år på Tinderhøj er den 30. juni min sidste dag som pædagog på Tinderhøj Skole.

Jeg vil sige alle de børn og unge, som jeg har haft med at gøre gennem årene, vældig mange tak for at have gjort min tid her på skolen uforglemmelig. Lige fra min tid i Piratskibet, hvor jeg havde min egen børnehaveklasse, til min tid i Tømmerflåden, hvor jeg lavede våben med utrolig mange børn, og til de sidste fire år i Caféen med en masse hormonforvirrede unger, som ikke vidste, hvad de foretog sig - især, når vi var på hyttetur eller ved overnatningerne på fodboldbanen.

Det er meget trist, at jeg bliver nødt til at sige farvel til jer alle. Jeg vil dog stadig komme og genere jer, bl.a. til den sidste RFC-fest og til overnatningen den 27. maj.

Kære unger, hav det godt i fremtiden, og endnu en gang mange tak for de oplevelser, I har givet mig gennem mine år på Tinderhøj. Taaaaak unger:-)
Allan
Farvel til Allan - og velkommen til et nyt samarbejde
Jeg vil ikke - endnu - sige helt farvel til Allan. Han fortsætter jo heldigvis et par måneder hos os endnu - bare ikke i Caféen. Men hvad sker der med vores hyggelige Café, nu hvor Allan stopper?

Det er vi nogle, der har tænkt rigtig meget over!

Ud over de ting, der som altid har foregået i Caféen, har I nok lagt mærke til, at en hel del aften-aktiviteter i den sidste tid har været arrangeret i samarbejde med Tømmerflåden. Det har været rigtig hyggeligt, og har betydet, at vi har kunnet give jer i Caféen mange flere tilbud, end vi har kunnet før.

Det har været et forsøg, som er faldet rigtig heldigt ud. Fremover
har vi derfor stadig vores gode, gamle Caféen, som vi kender den … og alligevel ikke helt. Nu tager vi nemlig skridtet fuldt ud! Fra 1. maj vil samarbejdet med Tømmerflåden blive udvidet: Der vil komme invitationer til mange flere aktiviteter inde i Tømmerflåden, og I vil - sammen med Pernille - ofte kunne finde en af vores gode medarbejdere fra Tømmerflåden inde i Caféen.

Samtidig med, at vi bevarer vores gamle Caféen vil vi altså forsøge at gøre vores tilbud endnu bedre, end det har været før.

Det er der rigtig mangle muligheder i - og jeg ser frem til en spændende tid!

Flemming Brandt
Tak for fire fantastiske år
Allan stopper i Caféen, derfor vil også jeg benytte lejligheden til et farvel. Farvel efter fire års samarbejde. Fire fantastiske år, jeg har været rigtig glad for at have oplevet.

Med Allans start i Caféen startede en periode, hvor begge de voksne i Caféen har været ligeværdige, har været lige gode til at trække fra og lægge til. Lige gode om at tage ansvar og vokse med opgaven. Det har været fire år på godt og ondt. Fire år jeg ikke ville undvære og som jeg kommer til at savne.

Når det er sagt ser jeg også frem til en ny Café med nye voksne og nye vinkler på det at
være i Caféen. Jeg glæder mig til at måtte være med til at forme den nye Café, der stadig skal være den gamle, men under nye rammer.

Lige nu og her har jeg bare en lille smule svært ved helt at forstå de ændringer der er ved at ske. Jeg glemmer hele tiden at Allan er her på lånt tid, men jeg husker også at nyde samtlige de timer der er tilbage inden han stopper.

Tak Allan for de sidste fire år og alle mine bedste ønsker for fremtiden.

Pernille
Perletøser
Otte piger, tre voksne, masser af perler, skåle, lækker mad og en ovn på overarbejde.

Det var rammerne for mandag aften. En aften i hyggens tegn. Hygge med stort H.

Perler blev sorteret, skål efter skål så dagens lys og gulvet rundt om bordet endte noget usikkert med alle de perler, der efterhånden faldt ned.

Ingen ville hjem, da klokken faldt i slag og allerede i dag stod de samme piger samlet om perleskålen til et fortsat arbejde.

Jeg tror faktisk ikke det bliver sidste gang vi tænder for ovnen og bager perler.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Fælles sider ]
[ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]