torsdag d. 15. december mellem kl. 15-17,
og ønsker hinanden glædelig jul.

Hilsen
Tømmerflåden og Caféen

Bowlingturnering i Rødovre

9 drenge, 3 hold, fulde af forventninger til dagens turnering mod andre klubber i Rødovre.

Det er Rødovre bowling hal som endnu engang har arrangeret turnering for SFO’erne i Rødovre.

Det var en rigtig god dag for drengene som hyggede sig og var rigtig gode til at opmuntre hinanden når det gik skidt og juble når det gik godt. Alle 3 hold klarede sig godt og gik videre til finalen.

Der var 7 hold i finalen og det blev rigtig spændende. I lang tid var der spænding om alle 3 præmie pladser.
Godt halvvejs stod det klart at et enkelt hold trak fra og lå suverænt nr. 1. Herefter lå vores hold lunt i svinget til både 2. og 3. pladsen.

Det endte med at et af vores hold blev nr. 2 det var Casper Skovsende, Simon Toftgård og Mathias Trust. De fik medaljer og var rigtig glade for den flotte placering.

De 2 andre hold blev henholdsvis nr. 5 og nr. 6.