Tøseaften i Caféen


Det er efterhånden længe siden pigerne selv kom og ønskede en aften kun for tøser.

Der skulle være tårevædende film - Titanic var allerede på forhånd valgt ud - is og lommetørklæder.

Datoen blev sat, Anja hidkaldt (for også Allan var bandlyst) , besluttet mad i fom af hjememlavet pizza, indkøbt is og de meget vigtige lommetørklæder.

Vi flyttede ind i Klubben, for der er mulighed for storskærm og med et par pauser undervejs, til påfyldning af pizza, sodavand og is, udspillede dramaet sig lige for øjenene af os.

De til at starte med fjantede tøser, blev som aftenen skred
frem mere og mere stille, indtil kulminationen hvor skibet er sunket, Rose landet på en dør og Jack fra sin position i vandet indtrængende fortæller at hun skal overleve.

Øredøvende hulk kunne høres fra alle sider af rummet og da filmen endelig var færdig og diamanten finder sit endelig hvilested på bunden af Atlanten, var det en flok temmelig rødøjede tøser, der erklærede aftenen for vellykket og skyndtsomt fandt vej hjem.

Næste gang vi ser film, har brugerrådet besluttet der skal findes en mulighed for alle. Men det betyder ikke det bliver sidste gang for tøser og lommetørklæder.

Pernille
Brugerrådsmøde

Endnu et brugerrådsmøde med mas-ser af snak er løbet af stablen.

Beslutninger er taget og som de vigtigste er dert nu indkøbt to trådløse microfoner, der skal passes på og ikke får lov at ligge løst, men skal hentes og afleveres på behøring vis.

En smootie-blende-maskine er på vej og når opskrifter er prøvet af og de bedste er fundet, bliver det muligt at købe sig til lækkert i baren, når bare der også bliver rengjort efter brug.

En plan for ugens arrangementer er sat op just udenfor Caféen og kan forhåbentlig være med til at endnu flere deltager i aftenarrangementerne.
I den forbindelse planlægger vi en idetavle med mulighed for at alle de gode idéer til arrangementer medlemmerne skulle komme på.

Endelig har brugerrøddeme besluttet at de kommende nye medlemmer skal tages godt imod en dag i maj. Der skal vises rundt og hygges og inviteres til besøg en dag om ugen frem til sommerferien. Og som et ekstra krydderi skal der på besøgsdagene være tider til karakoerummet.

Pernille
Medlemmernes ejendele
Som et suk, ville det være fantastisk hvis alle de kreativiteter, enlige vanter og gamle poser med gymnastiktøj, der ligger og hænger rundt omkring i Caféen kunne finde vej med medlemmerne hjem.

Den gule kasse med projekter fra kreabordet har stået alt for længe.
Nu får den fjorten dage mere, hvorefter indholdet vil destribueres rundt til passende steder.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]