Det personlige lederskab!
Det er hvad jeg (Henrik) brugte 2 gange 3 uger på her i efteråret. Jeg havde orlov fra arbejdet, måtte faktisk slet ikke vise mig på Tinderhøj.

Det var rigtig svært, da jeg er meget glad for mit arbejde og mine kollegaer, men heldigvis har jeg ingen printer hjemme, så der var en god undskyldning for at snige mig herud ind i mellem.

Hvad har jeg så fået ud af det?

Det har været helt fantastiske 6 uger. At have tiden til at fordybe sig i ens egen gøren og laden, både personligt og på arbejds-pladsen, har været helt kanon.

En kæmpe udfordring har det også været. Tror jeg på kort tid har læst ca. 1000 sider litteratur, som skulle bruges i undervisning, implementeres i min opgave og samtidig skulle jeg huske hvad jeg havde læst, da jeg også skulle bruge det til at forsvare min opgave med til eksamen.

2 opgaver, 2 eksamener på 6 uger! Puha, der var noget at forholde sig til.

Efter mange år, hvor jeg ikke har været på skolebænken, var det lidt skræmmende, det der med opgave og eksamen. Men jeg er ikke i tvivl om, at lige præcis dette har været med til at højne kurset. Jeg har i hvert fald lagt meget mere sjæl i det, end hvis det ”bare” havde været et kursus.

Jeg har taget rigtig meget med mig fra disse uger. Ikke at alt lige pludselig skal gøres anderledes, for bl.a. blev jeg meget bevidst om, at det er vigtigt at holde ved mig selv, og jeg tror meget på at det jeg gør langt hen ad vejen er ok.

Men man kan altid forny sig og gøre ting på andre måder, udvikle sig selv og udvikle sig sammen med andre mennesker, og her har jeg fået rigtig meget inspiration til fremtiden.

Det er kun lidt over en måned siden jeg blev færdig, så lige nu og her er det svært at sige, hvad det vil betyde for mig selv og min arbejdsplads.
For eget vedkommende er der rigtig mange tanker, der kører rundt i mit hoved, og jeg kan mærke at det ikke er noget jeg bare kan gemme væk, så rent personligt har det virkelig givet mig meget.

Arbejdsmæssigt vil det også komme til at betyde meget, eftersom det var ”det personlige lederskab” jeg var på kursus i.

Tror bare først lige al lærdommen skal bundfælde sig, og så må vi se hvordan al den nye inspiration kan gavne os.

Som sagt, ingen revolutioner, men masser af positive tanker om fremtiden.

Henrik

[ Forside ] [ Leder ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]