The news
Tilmelding til arrangementer
Nogen gange sker der det, at det som har virket i lang tid holder op med at virke. Det er ikke altid det er nødvendigt at gøre noget ved det, men nogen gange bliver vi nødt til at gøre noget ved det, og det gør vi også i dette tilfælde.

Det handler om at vi i nogen tid har oplevet en stigning i børn som melder sig til et arrangement, hvorefter de fortryder og melder fra igen. Det er jo ikke sådan at vi ikke accepterer et afbud til et arrangement men idet tendensen er stigende vil vi forsøge at ændre dette.

I de fleste tilfælde behøver det ikke at få den store betydning for arrangementet om man melder fra i sidste øjeblik, medmindre der er flere der gør det og vi derved kan få svært ved at gennemføre arrangementet. Fx bliver det svært at gennemføre en fodboldturnering med kun tre deltagere.
I andre situationer er det mere proble-matisk. Når vi for eksempel tager ud af huset skal vi helst have et minimum af børn med for at turen bliver til noget. Det er for at huset kan hænge sammen med de voksne der bliver tilbage. Hvis der så er nogen der melder fra eller som vi også oplever når vi er på vej ud af døren siger de ikke vil med alligevel så opstår der et dilemma for os.
Skal vi aflyse og skuffe de børn som gerne vil af sted eller skal vi tage af sted med færre børn end vi havde besluttet.
Vi har også oplevet børn som har meldt fra til ture som er forudbetalt, det være sig teaterture samt kolonier. Det er et økonomisk dilemma som jo betyder at vi taber penge på ture hvor det sker.

Og hvad kan vi så gøre ved det? Vi har snakket om hvordan det kan være at det er blevet sådan lidt laissez faire, ”det betyder ikke noget om jeg melder mig til for at melde fra igen” holdning. Vi har måttet erkende at en del af skylden er vores egen, da vi ikke har nogen klare regler for hvordan man melder sig til, hvornår man senest skal betale og om man skal betale ved tilmelding. Sætninger som: ”Det er ok du først betaler i morgen”, ”Du kan godt skylde” osv. Når vi siger sådan til børnene så er der jo ikke noget at sige til at de måske tænker ”hvad sker der ved at jeg melder fra”?

Men det er ikke hensigtsmæssigt at børn melder fra og vi vil gerne lære børnene at når man melder sig til et arrangement så påvirker det andre hvis man melder fra. Derfor har vi tænkt at vi må stramme op og være mere tydelige omkring hvordan man melder sig til.


Når man melder sig til et arrangement gælder tilmeldingen først når den er betalt.

Man betaler senest dagen før, med mindre andet er angivet

Har man meldt sig til og ikke kommer alligevel, vil pengene være tabt hvis det er et arrangement som kun kan gennemføres med de indkomne penge.

Det kan virke en smule firkantet at gøre sådan, men vi tror på, at med klare retningslinjer bliver det nemmere for både børn, forældre og personale at gennemføre disse ændringer. Endvidere vil vi tale med børnene om at det er vigtigt at de tænker over om de virkelig vil når de melder sig til. Det er vores håb, at med vores nye tiltag og holdningsændring at vi igen får det til at virke.
Rødovre cup i fodbold




Normalt er det i september denne turnering bliver spillet. Det ser ud til, at det i fremtiden (og allerede i år) bliver i maj, hvilket betyder at vi har spillet de sidste par uger
og vores nuværende børn har spillet 2 gange på samme klassetrin.

Ungerne synes bare det var fedt at komme ud og spille igen, og alle 3 hold i drengeturneringen gjorde det rigtig godt og spillede sig videre til finalerunderne.

Desværre for 3. klasserne og 4. klasserne blev det til 2 tabte semifinaler og nederlag igen i kampen om bronze, så de måtte begge tage til takke med en 4. plads.

Til gengæld lykkedes det for vores 5. klasser at genvinde
pokalen, som de også tog sig af i september. Det er blevet til 3 gange guld ud af 4 mulige for dem, flot.

Det lykkedes os for første gang længe at få samlet et pigehold. De havde det rigtig sjovt og kæmpede bravt, men overmagten var for stor, og vi indkasserede 3 små nederlag.

Alt i alt nogle fantastiske dage i Espelunden, med meget god fodbold og en masse børn der har det rigtig sjovt, selvom det ikke er alle der kommer hjem med medaljer.


Billard og bordtennis turneringer

Langt om længe er alle turneringer afgjort.

Hos pigerne kæmpede Freya fra 3. klasse sig frem til begge finaler. Der var dog hård modstand i begge kampe. I Billard måtte hun se sig slået af Julie fra 5. klasse og i bordtennis var det Emily fra 3. klasse der snød Freya på målstregen.

Tillykke til Emily og Julie med sejren, og en plads til evig tid på vores ”Wall of fame”.

Hos drengene skrev Malthe og Christian historie, idet det er første gang en dreng vinder 3 år i træk og så gør de det begge 2! Sejt.

Christian vandt over Casper fra 3. klasse rimeligt sikkert, men Casper spillede godt og må se om chancen er der næste år, når Christian er gået ud.

Malthe havde i indledende pulje tabt sin kamp til Andreas fra 3. Klasse, og i finalen stod de overfor hinanden igen. Her var der på dagen ingen tvivl og Malthe var lige en tak bedre og rendte også her rimeligt sikkert af med sejren.
Tillykke også til jer drenge, som kan være lidt stolte når I kigger på ”Wall of fame”.
På programmet i juni

Som sommeren nærmer sig og vejret er godt, oplever vi at der ikke er den store lyst til aftenarrangementer. Derfor har vi valgt at drosle lidt ned på programmet for juni og i stedet bruge timerne, når det igen bliver tid til de gode arrangementer.

Lidt er der dog på programmet.




Tivoli

1. juni er dagen for den traditionelle tur til Tivoli.
Som andre år kører vi frem og tilbage i bus, går rundt i grupper og har en fantastisk dag.

Tilmeldinger er afleveret til børnene. Mangler I, kan en ny tilmeldning downloades lige her

Husk at sidste tilmelding til Tivoli er torsdag d. 19. maj.
Grillaften

7. juni har vi grillaften. Invitationen følger lige her nedenunder.




Husk vores grillaften d. 7/6

Vi har grillaften for vores nye børn og forældre denne dag,
men I “gamle” børn og forældre er selvfølgelig også velkomne.

I skal bare huske tallerkener, bestik og en tilmelding senest dagen før.
Det koster 50,- kr. for voksne og 30,- kr. for børn,
inkl. mad, vin, øl og sodavand



Hilsen Os i Tømmerflåden og Caféen.
[ Forside ] [ Leder ]
[ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]