I Caféen går dagene stille og roligt. Endnu en fest på RFC har været afholdt, og endnu engang må vi se os slået af successen.

Vi havde desværre den oplevelse at der blev sprunget over i køen og nogen måtte vente i urimelig lang tid, inden de nåede ind.

I personalegruppen har vi snakket om hvad vi kan gøre, for at lettte køkulturen, og vil forsøge at sætte nye tiltag i værk til næste fest - der i parentes bemærket også er årets sidste fest.

Nu jeg er ved den sidste fest er datoen fredag d. 6. maj og festen kræver hvidt tøj, da vi tænder for de store ultraviolette lys og holder White Sensation.

Tilbage til køkulturen, er det hel-digvis ikke vores egne medlemmer, der havner i problemerne, da vi stadig holder fast i, at medlemmer har førsteret og derfor kommer først ind.
Vi glæder os i øvrigt til næste gang!

Med ændrede aftenarrangementer har vi ikke holdt fastelavn i Caféen i år. Til gengæld blev årets fest i skoleregi et brag af en fest med masser af glade børn og voksne.

Der er helt sikkert plads til ændringer, for vi gerne være med til at skolens fastelavnsfest bliver rigtig god - Så hold jer endelig ikke tilbage, hvis I ligger inde med gode ideer eller tiltag til næste års fest.

Resten af måneden byder på både bowling, minigolf og computeraften,hvor der stadig er masser af plads.

Pernille


[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]