Brugerrådsmøde

3. oktober holdt årets Brugerråd første møde.

Det blev et møde fuld af initiativ og gode ideer. Mange planer var i luften, flere skal pudses af og beslutninger om opfølgninger blev taget.

I første omgang blev vi enige om, at der er rart at være i Caféen, men det ville være dejligt hvis flere brugte tilbuddet. Samtidig har vi ikke mange tilmeldinger til aftenarrangementerne.

Personalet vil arbejde på at komme bredere ud og medlemmerne vil tænke over hvilke arrangementer, der kunne være spændende at sætte i værk.

I den forbindelse snakkede vi om hyttetur og filmmaraton. Vi snakkede også om skøjteture, klatrevæg, bowling, computeraftener og natarrangementer.

Brugerrådsmedlemmerne vil samle gode ideer til næste møde, hvor vi arbejder videre.
Så har du en god ide, sig det til dit brugerrådsmedlem, der vil tage ideen med til næste møde.

Vi snakkede også om nyindkøb. Næste gang vil brugerrødderne tage en liste over spilønsker med til mødet, efter jul kan vi få en ny smootiemaskine og er der ønsker til karaokeanlægget, er det også muligt at købe et par nye CD'ere.

 

Endelig snakkede vi om baren og køb af mad. Det blev besluttet at man højst må købe en portion hjemmelavet mad om dagen.

Derudover må man højst købe to boller og ellers alt det frugt/grønt/knækbrød, man har lyst til.

 

Beslutningen er allerede trådt i kraft og selvom nogle medlemmer har været lidt kede af det, fungerer beslutningen godt.

Pernille

Shoppetur

Onsdag før efterårsferien tog vi på shoppetur på Strøget.

Det var en rigtig hyggelig tur med masser af butiksbesøg. Der blev handlet både lego, tøj, sko, slik og alskens finurligheder hos Søsterne Grene.

Vi delte os i to, da spisningen stod for døren, og mens drengene indtog kyllingenuggets på MacDonald, sad pigerne overfor på byens ældste Shawarmahouse.

På Rådhuspladsen faldt de voksne lidt i staver over udgravninger og fund fra gamle tider, mens ungerne efterhånden var trætte, fandt en bænk og tålmodigt ventede på vi andre blev færdige.

Det var trætte men glade børn, jeg sagde farvel til, da vi endelig nåede tilbage til Caféen og alle de efterladte skoletasker.

Tak for en hyggelig tur.

Pernille

[ Forside ] [ Leder ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]