The news
Praktikanter
Har vi en del af i øjeblikket.

Både dem der er ude i en 9. Klasses praktik, men også nogle, der er lidt ældre og eksempelvis læser til SOSU.

Det er altid spændende og sjovt med de her praktikanter. Dels fordi vi kender mange af dem i forvejen, da de har gået hos os for 3-4 år siden, og det er lidt skægt, at de så kommer her i praktik. Men også fordi det er spændende, at se hvad de på få år har udviklet sig til, og hvordan vi på en anden måde, end da de var mindre, kan få nogen snakke om hvorfor de er her, og hvad deres planer er fremadrettet.

Det er selvfølgelig begrænset hvor meget vi når på en uge, men rigtig mange er faktisk rimelig bevidste om, hvad det er de vil, og kan vi være med til at give dem lidt med på vejen er det bare fint.
I uge 40 havde vi 3 meget engagerede unge mennesker i praktik på en gang, som selv tog masser af initiativ til at lege med børnene. De var heller ikke blege for at hjælpe til med lidt praktisk arbejde, når der f.eks. skulle laves mad eller frugt klar til baren. derfor var der stor ros til Mie, Daniel og Kevin efter en god uge hos os.

I uge 43 tager vi så imod 2 nye praktikanter, Kevin og Emil, og i uge 44 kommer Kamilla. Det glæder vi os selvfølgelig til. Et par af dem er vist et par ”sportsidioter”, der har planer om en masse sport med børnene. Så det bliver spændende at se, hvad de har at byde på.

Henrik

FIFA 12Troede vi, at vi skulle spille turnering i, den aften det udkom. Vi blev klogere, for vi var gået fejl af datoen, og det udkom først dagen efter. Øv, øv, men aftenen blev helt fantastisk alligevel.

Børnene tog det fint, og vi spillede FIFA 11 i stedet.

Fjorten drenge fra Tømmerflåden og Caféen spillede mod hinanden, og der var rigtig mange spændende kampe. Så spændende at vi voksne slet ikke kunne sidde stille på stolene, og var helt med på børnenes entusiasme.

Flere puljer blev først afgjort i sidste kamp, og det var næsten som at sidde de sidste 3 minutter i Parken til Danmark-Portugal.
Fedt, fedt, men det fedeste er altså at opleve hvordan børnene hygger sig sammen, og hvordan de reagerer på et nederlag eller ikke at gå videre til de afgørende kampe.

Alle tog det i stiv arm, selv om de tabte deres kampe.

Fantastisk flot drenge.

Til sidst skal lige nævnes, at vi ikke nåede finalen om aftenen, så den blev spillet dagen efter, med masser af publikum.

Der havde vi fået FIFA 12, og de 2 finalister Wali og Philip (Wali vandt) fik lov til at indvie spillet på storskærm efter deres finale.

Drenge, tror vi ses i november til en FIFA 12 turnering.

Henrik
Filmaften


I starten af oktober havde vi filmaften.

Seksten børn havde fundet tilbuddet interessant og var fulde af forventning allerede i løbet af dagen.

Filmen havde de valgt efter demokratiprincippet, og flest ville se "Rejsen til Saturn".

Ligeledes havde de stemt om hvilken mad de gerne ville spise. Det blev til Mexicanske pandekager med fyld.

Vi startede med maden og 6 børn var med til at snitte, skære og brase til den helt store guldmedalje. Maden var hurtigt væk og vi måtte konstatere at de var mere sultne end vi havde regnet med og godt kunne have spist mere.

Alle børn hjalp til med at rydde op. Dejligt.

Så blev filmen sat på og roen sænkede sig over flokken. Undervejs var der nogen som ikke gad se film så de spillede kort og hyggede sig med det i stedet.

Da filmen sluttede og de fleste havde hygget sig med den. Gik rigtig mange børn ud i mørket og regnen og legede en zombie fangeleg som så ud til at være rigtig sjov.

En rigtig dejlig aften som vi gerne gentager på et tidspunkt.

Louise og Anja

Vi søger………………….

Det er ved at være ved den tid hvor der skal laves julegaver.
Ligger I inde med garnrester eller stofrester modtager vi dem gerne således at de kan indgå i de lækreste kreationer.

På forhånd tak

Hobbystuen i Tømmerflåden
[ Forside ] [ Leder ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]