The news
Sommerferie
Vi har haft en rigtig hyggelig ferie, med en del flere børn end vi er vant til i sommerferien. Det er jo dejligt med flere børn, så sker her lidt mere og børnene har nogen flere at være sammen med.

Vestbadet har som sædvanlig været et populært udflugtsmål, men biografture og besøg på blandt andet Experimentariet og Frilandsmuseet, er det også blevet til.

Vi kendte de fleste af vores nye børn lidt i forvejen, og det er vores fornemmelse, at de hurtigt faldt til i løbet af sommeren. Det har i hvert fald været nemt og rart, at have dem med på ture, og dagene i klubben har ligeledes været rigtig hyggelige.

Nu er det blevet hverdag igen, så velkommen tilbage efter en velfortjent sommerferie.


Høstfest


Hvor har man lov at være heldig!

Det er ikke mange sommerdage vi har haft på det sidste, så vi var lidt skeptiske, da det ikke er helt nemt at få plads til ca. 90 mennesker i klubben.

Men vejret var med os, så vi kunne sidde ude og nyde solen og alt det gode mad fra grillen.

Faktisk var det så lunt, at nogle sad udenfor helt til klokken 22.00, hvor festen sluttede. Skøøønt!

Der var også tid til en masse leg og boldspil på plænen, og helt fantastisk at se så mange forældre også have lyst til at lege med. Der må være nogle der har haft ømme muskler dagen derpå?

Og som sædvanlig, synes vi det er rigtig hyggeligt at møde jer forældre, hvor der er lidt mere tid til en god og hyggelig snak om alverdens ting.

Så tak for en god aften til jer alle.
Forældremøde

En lille sluttet kreds var vi, så der var masser af muligheder for taletid til alle.

Håber jer der var her fik det ud af det I havde regnet med. Og er der nogen af jer, der ikke var her, der gerne vil vide lidt om hvad der foregik på mødet, er I velkomne til at komme forbi og spørge.

Henrik
[ Forside ] [ Leder ] [ Fælles ] [ Afrika ]
[ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]