Hverdagens stille gang
I Caféen går livet sin stille gang. Som vi ofte oplever i forårsmånederne og frem til sommerferien, har de store medlemmer ikke længere så meget brug for os, og store dele af resten af medlemsskaren søger mod sol og lys.

Det betyder at Caféen er noget affolket for tiden, og kommer I forbi, skal I ikke blive alt for bekymrede, når her ser noget tomt ud. På regnvejrsdage kommer mange af dem tilbage.

Nogen der også kommer tilbage - igen og igen - er vores computerelskende medlemmer. Siden Henrik var så smart at gafle nogle lækre nye (brugte) stole til computerne, er der blevet rift om
pladserne og de bløde, behagelige, tilbagelænede muligheder for surfing sammen med vennerne.

Og sammen med solen, nyder vi for alvor de nye døre, der blev indbygget dengang væggen ud mod skolegården i sommerferien
sidste år blev skiftet ud. Det er lækkert med mulighed for at komme ud og ind, lige der hvor alting sker.

Inden længe banker sommerferien på, men inden da er der lige nogle faste traditioner, der skal overståes.

I de vigtige datoer nedenfor, opridses de alle, og skulle nogen have lyst, lukker vi op for chips og film, når vi i morgen lige efter skole sætter os på Klubbens Diskorum og blænder op for film. Vi skal se Blinkende Lygter, og håber flere har lyst til at se med.

Pernille


Tivoli
Bare lige en husker til jer alle om at årets tivoli tur er onsdag d. 16 maj.

Det er som altid dagen før Kristi Himmelfartsdag, så børnene har fri fra skole dagen efter.

Der kommer en mail til jer senere om turen på intranettet, men jeg kan da lige nævne at det nok bliver svært, at holde os på de 200,- kr. det har kostet de sidste par år. Selv rabat priserne vi plejer at få, når vi kommer så mange er steget en del, så prisen stiger nok med en 20/30 kroner. Det er så for indgang, turpas og turen frem og tilbage i en lejet bus.

Henrik
Vigtige datoer frem til sommerferien

I morgen ser vi film. Klubbens Diskorum lægger ryg til storskærm, popcorn og chips sammen med Henriks yndlingsfilm "Blinkende Lygter", som i et lyst øjeblik blev lovet en håndfuld drenge engang i sidste uge. Bliver det en succes, skal vi se mange flere film på onsdag eftermiddage.
Som skrevet i sidste måneds nyhedsbrev er der Klubfest med OL-tema på fredag d. 20. april. Invitationer er sendt ud og det ser ud til at blive en skøn aften med mange deltagere. - Det er stadig muligt at nå at melde sig til, hvis der er nogen, der skulle have lyst.
tirsdag d. 24. april holder vi kakaokeaften med masser af mulighed for at synge for fuld udblæsning. Jeg forventer det bliver en skøn aften med masser af sjov. Kom endelig og meld jer til.
Fredag d. 11. maj Holder vi årets ultimativt sidste fest for sjette og syvende klasser i Rødovre. Festen holdes som altid i Rødovre FritidsCenters lokaler på Nyager skole. Den sidste fest er noget særligt, og derfor blænder vi op for det ultraviolettte lys, finder det hvide tøj og laver White Sensation. Som noget ekstra kan Anja desværre ikke deltage. I stedet har Henrik lovet at tage med - det skal nok blive sjovt. Husk sygesikring og penge til slik. Dørene åbnes klokken 19.00 og de sidste sendes hjem igen klokken 23.00.
Onsdag d. 16. maj tager vi i Tivoli. Henrik har skrevet lidt om turen længere oppe. I Caféen bliver der snakket meget om turen, og mange glæder sig. Det samme gælder undertegnede, og selvfølgelig bliver det også strålende vejr.
Torsdag d. 7. juni byder vi velkommen til vores årlige grillaften for både nuværende og nye medlemmer og forældre. Solen skinner selvfølgelig, når vi finder den store grill frem, braser bøffer og vender pølser, der serveres sammen med lækkert tilbehør og fortællinger om hvem vi er for nogen. Det plejer at være en dejlig aften, og vi glæder os allerede.
Fredag d. 8. juni er det tid til vores årlige overnatning på græsset ved bålet. Vi griller mad, bliver længe oppe og sover alt for lidt. Der kommer en invitation senere, men jeg kan godt love at både Anja og jeg glæder os meget allerede. Om der bliver fortalt uhyggelige historier om bålet er endnu uvidst, men I må hellere støve stemmerne af, for når klokken slår midnat forventer jeg at høre fødselsdagssang fra alle :)

Pernille
Alle billeder i månedens Flaskepost er det fysiske bevis på personalegruppens weekend i kompetencernes tegn.
Under overskriften "Modeller din kompetence" har vi med meget sjov alle leget med modellervoks.
Alle figurerne er i øjeblikket udstillet i skolens gamle pokalskab i forhallen ind mod festsalen.
Gå endelig forbi og se dem, inden nogen synes det er for pinligt at have dem stående, og får dem fjernet.

På personalets vegne
Pernille

[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]