The news
Ansvarsområder? Kompetenceudvikling?
Ja det lyder ret spændende, og det er det også.

Jeg troede, som skrevet i sidste nummer, at vi nu ville være på plads i forhold til det at være primærpædagog.

Vi har jo været på personaleweekend i mellemtiden, hvor netop disse områder var på dagsordenen. Men tingene hænger sammen, og der er meget mere i det end det at være primærpædagog.

Vi er ude i at udvikle kompetenceområder, hvad er det vi er gode til, og hvordan kan vi udnytte det bedre end vi gør i forvejen, eller kan vi udvikle noget af det vi ikke er så gode til? Vi synes simpelthen det er så spændende, og vi taler meget om det i øjeblikket, men er selvfølgelig opmærksomme
på, at det skal føre til noget i nærmere fremtid, og ikke bare være noget vi taler om.

Lige nu er vi ude i at beskrive nogle af de ansvarsområder vi synes er vigtige, så alle ved hvad de går ind til med de forestillinger vi har om, hvad det indebærer at være ansvarlig for et område. Og som et klogt hoved sagde engang, "det er som at stille et fodboldhold, vi skal stille det stærkeste hold". Og han har jo ret, det gælder for os om, at finde de rette ansvarsområder til de rette folk, ud fra hvor vores kompetencer ligger.

Så primærpædagog, mødeleder, kostansvarlig, aktivitetsansvarlig eller hvad der ellers kan være af ansvarsområder, vi er på vej og lander på noget rigtig godt på et tidspunkt.

Henrik

Tivoli
Lukkedage

Bare lige en husker til jer alle om at årets tivoli tur er onsdag d. 16 maj.

Det er som altid dagen før Kristi Himmelfartsdag, så børnene har fri fra skole dagen efter.

Der kommer en mail til jer senere om turen på intranettet, men jeg kan da lige nævne at det nok bliver svært, at holde os på de 200,- kr. det har kostet de sidste par år. Selv rabat priserne vi plejer at få, når vi kommer så mange er steget en del, så prisen stiger nok med en 20/30 kroner. Det er så for indgang, turpas og turen frem og tilbage i en lejet bus.

Henrik
Skal også huske jer på, at vi holder lukket tirsdag d. 1. maj, og dagen efter Kristi Himmelfartsdag.

Henrik
Lidt farvel
Personalerokeringer

Fra 1. maj må vi i Tømmerflåden sige farvel til Helmer.

Helmer bliver i systemet og rykker over i Piratskibet, hvor han frem til sommerferien skal tage imod alle de nye små skolebørn. Efter sommerferien fortsætter han i Priatskibet i Arifes barselsvikariat.

Vi har været glade for den tid Helmer har været i Tømmerflåden. Helmer har været forgangsmanden for de daglige fodboldkampe, der over årene har udvilket sig til at dække bredt i hele SFO'en. Samtidig har Helmer utrætteligt sørget for underlægningsmusik og sang, og åbnet mange af børnenes lyst til at gå på eventyr i musikken.

Vi ønsker dig held og lykke fremover, og glæder os over du ikke forsvinder helt.

Personalet i Tømmerflåden
Med førskolebørnenes ankomst første maj, giver det en smule indvirken på os i Klubben. Andenklasses pædagogerne, der efter sommerferien skal være sammen med de nye børnehaveklasser, stopper i andenklasserne og tager sig af førskolebørnene, mens vi sender voksne fra Tømmerflåden til andenklasserne de sidste to måneder af skoleåret.

Det er en praksis vi har haft de sidste år, og som vi er meget glade for i arbejdet for at få de nye Klubbørn, der starter både Klub og tredie klasse efter sommerferien, til at føle sig mere hjemme i Klubben.

Fra Tømmerflåden sender vi Berit til 2.A. og Lotte til 2.B. Jeg ved de begge glæder sig og ser frem til arbejdet i klasserne.

Lotte og Berit vil selvfølgelig stadig være i Tømmerflåden, men med et mindre timeantal i de to måneder. Derfor er vi meget glade for, at der i årets budget er fundet plads til, at vi får en vikar femten timer om ugen i maj og juni måned.

Linette starter som vikar 2. maj, og vi glæder os til at byde velkommen.

Pernille
Vigtige datoer frem til sommerferien

Som skrevet i sidste måneds nyhedsbrev er der Klubfest med OL-tema på fredag d. 20. april. Invitationer er sendt ud og det ser ud til at blive en skøn aften med mange deltagere. - Det er stadig muligt at nå at melde sig til, hvis der er nogen, der skulle have lyst.
tirsdag d. 24. april holder vi kakaokeaften med masser af mulighed for at synge for fuld udblæsning. Jeg forventer det bliver en skøn aften med masser af sjov. Kom endelig og meld jer til.
Onsdag d. 16. maj tager vi i Tivoli. Henrik har skrevet lidt om turen længere oppe. I Caféen bliver der snakket meget om turen, og mange glæder sig. Mon ikke det er det samme i Klubben.
Fredag d. 1. juni skal der ske noget for femteklasserne. Hvad det bliver er der vist ikke rigtig nogen, der ved endnu. Men det bliver helt sikkert hyggeligt. Der vil komme yderligere informationer, men hold endelig dagen fri.
Torsdag d. 7. juni byder vi velkommen til vores årlige grillaften for både nuværende og nye medlemmer og forældre. Solen skinner selvfølgelig, når vi finder den store grill frem, braser bøffer og vender pølser, der serveres sammen med lækkert tilbehør og fortællinger om hvem vi er for nogen. Det plejer at være en dejlig aften, og vi glæder os allerede.

Pernille
Alle billeder i månedens Flaskepost er det fysiske bevis på personalegruppens weekend i kompetencernes tegn.
Under overskriften "Modeller din kompetence" har vi med meget sjov alle leget med modellervoks.
Alle figurerne er i øjeblikket udstillet i skolens gamle pokalskab i forhallen ind mod festsalen.
Gå endelig forbi og se dem, inden nogen synes det er for pinligt at have dem stående, og får dem fjernet.

På personalets vegne
Pernille

[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]