The news
Fastelavnsfest


Med fare for at gentage mig selv, bliver jeg altså nødt til at sige, at det er fantastisk hyggeligt at feste med jer børn og forældre.

Indimellem kan vi måske blive i tvivl om vores traditioners værdi. Skal vi fortsætte, eller skal vi lave noget andet? Vores fornemmelse er jo, at I hygger jer ligeså meget som vi gør. Selvfølgelig er vi på arbejde og har ikke tid til hele tiden at "småsludre", men føler alligevel vi har tid til det på en anden måde end i dagligdagen. Det giver os altså et andet og bedre kendskab til hinanden, når vi er i dette festlige lag.
Det er lige præcis en af de ting vi sætter pris på; at få et godt kendskab til jer forældre, udover det er fedt at se at ungerne bare hygger sig sammen med jer.

Altså ingen konkrete tanker om at lave noget om. Det bliver nok steg og flødekartofler igen næste år, men det er vel heller ikke værst.

Til sidst må vi hellere nævne hvem der vandt i tøndeslagning og for bedste udklædning:

For de lidt mindre børn blev Mie dronning og Maja blev konge

For de større børn var det Melina som blev dronning og Casper konge

For de helt store tog Mies far, Brian sig af dronningetitlen og Majas far, Claus blev konge

Bedste udklædning blev Jessica og Laura, som var et gammelt ægtepar, og Frederik var klædt ud som en figur i "Minecraft"

2 små søskende blev også kåret for bedste udklædning, og her var det klovnen Mikkel og heksen Malea der vand.

Tillykke til jer alle og tak for en fantastisk hyggelig aften.

Henrik

FIFA aften

Det er faktisk, ja undskyld udtrykket, skideskægt at være her en aften sammen med 13-14 drenge, der går vildt op i at spille FIFA på storskærm.

De spiller, i hvert fald de fleste af dem, selvfølgelig for at vinde. Men der er en rigtig god stemning, hvor alle hygger sig og det ikke betyder så meget om man vinder eller taber.
Dette har ændret sig en del siden de første aftener vi spillede, og det er bare fedt at opleve, at hyggen er vigtigere end det at vinde.

Nu går der lidt tid inden vi skal spille igen, til gengæld tager vi på en drengetur ind til byen i marts måned.

Det gider I godt ikk'?

Henrik
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]