Hyttetur-retur eller hvorfor vi skal noget helt nyt
For første gang i Caféens historie kommer vi ikke på hyttetur. Der er ganske simpelt ikke tilmeldinger nok.

Bare ærgerligt, kan man sige. Og det synes vi bestemt også.
Men måske er det tid til forandringer. Tid til nye tiltag.

Brugerrådets medlemmer havde mange gode ideer, da hytteturen kom på bordet, og vi var alle enige om, at nok kommer vi ikke af sted, men det betyder ikke, nogen skal føle sig snydt.

Vi laver i stedet en aften i oplevelsernes tegn. En aften Brugerrådets medlemmer (næsten) suverænt har lagt grundstenene til, og som forhåbentlig vil få flere deltagere end en hel weekend kunne mønstre.

Aftenen løber af stablen fredag d. 27. april.

Programmet er stadig i en fase, hvor der er mulighed for at svinge lidt til den ene eller den anden side, men som udgangspunkt ser det således ud:

Når dagen er slut og Caféen lukker, pakker vi os sammen og tager til Glostrup. Hvorfor det lige skal være Glostrup er der en ganske særlig grund til, som jeg kommer tilbage til.

I Glostrup skal vi bowle. Planen er at bowle i to timer, inden vi går mod en kinesisk restaurant med stor buffet og masser af god mad.

Planlægningen lægger op til, at vi skal nyde maden. Spise længe og blive mætte nok til at fortsætte aftenen timer endnu.

Hvilken af de kinesiske restauranter i Glostrup vi ender op på, er vi endnu ikke helt sikre på. Vi har to at vælge imellem, og håber den ene vil give et godt tilbud, når vi kommer mange.

Fra maden går vi mod Glostrup Bio. Her er grunden til at området er udlagt til Glostrup. Vi har nemlig en chef, der glad og gerne viser film i netop Glostrup Bio, og han har fået lov at låne sal og fremviser kun til os.

Lidt over ni er sidste forestilling slut, og så har vi salen helt for os selv. Hvilke film vi skal se er endnu ikke afgjort. Der er mange muligheder, og jeg lytter gerne til gode ideer.

Skulle nogen have lagt mærke til flertallet i hvilke film, er det ganske vist. Vi har nemlig salen så længe vi ønsker, og kunne derfor snildt nå at se to film, inden vi vender hjemad.

Vi følges selvfølgelig tilbage til skolen. Hvornår vi vil være hjemme, afhænger af om vi til den tid skal se en eller to film.
Det vender vi selvfølgelig tilbage til, men ingen får lov at rende alene rundt i natten, uden accept fra forældre.

Jeg tror det bliver en fantastisk god aften, og glæder mig til at se hvor mange der vil være med.

Prisen regner vi lige nu på. Umiddelbart ser det ud til at hele arrangementet vil koste 150,- kr pr snude. Skulle vi være heldige at få en god pris på mad eller bowling, sætter vi gerne prisen ned, men regn med omkring halvandet hundrede.

Vi regner ikke slik i biografen med i prisen, men det er helt i orden at medbringe hjemmefra, og ellers finder vi gerne en åben købmand i løbet af aftenen.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]