SFO'en bliver digital
Få en SMS fra SFO'en, når dit barn tjekker ind - eller går hjem. Send en SMS med besked om, at dit barn holder fri. Eller skal gå kl. 15.30. Eller log ind på Forældreintra og giv os besked om legeaftalen i morgen, mens du husker det.

Det bliver hverdagen omkring nytår, når vi tager et nyt, smart computersystem i brug.

Eksempel på systemet

Der er masser af fordele ved det nye system: Vi, personalet, får alle oplysninger om børnene samlet ét sted. Vi behøver ikke længere reservere personale til at tage telefonen for korte rutine-beskeder. Det, at få styr på, hvornår hvem skal sendes hjem, bliver så let, så let.

I Piratskibet, Skattekisten og Tømmerflåden kommer der om kort tid en computerskærm op. Her skal børnene tjekke ind om morgenen, hvis de kommer før skoletid. Og igen i sin egen afdeling efter
skoletid (det klarer vi nu nok i fællesskab i indskolingsklasserne). Når børnene bliver hentet eller selv går hjem, skal børnene tjekkes ud på vores skærm. Og I vil kunne modtage en SMS (det koster lidt, og I bestemmer selv, hvor tit det skal ske), når jeres barn tjekker ud. I vil også via Forældreintra selv kunne kontrollere, om jeres barn har tjekket sig ind i SFO - eller er gået hjem.

Her er virkelig et eksempel på, at ny elektronik vil gøre
kommunikationen let, og fjerner en del fejlmuligheder. Vi har indtil nu tøvet med at indføre den nye teknik, som har været på markedet i et par år. Med nye opdateringer af programmet, lever det op til de krav vi har haft om registrering af morgenbørn, og om hurtig adgang til oplysningerne, også udendørs. Da Skoleafdelingen, altså vores forvaltning, samtidig tilbød at give et økonomisk tilskud til etableringen, var det om at slå til.

Flemming Brandt
Betal mad og aktiviteter fra netbank
I Tømmerflåden og Caféen skal børnene betale for den mad, de køber ved baren. De skal betale for en del af udgifterne til materialer, når de laver kreative sysler. Der er også brugerbetaling ved udflugter.

Alt sammen bliver betalt ved kontant afregning, når børnene selv eller deres forældre kommer forbi med rede penge.

Nu gør vi om:

Fremover har vi kun én slags kort med penge på: Grovbolle-og-aktivitetskort. Vi skelner ikke længere mellem, om der er penge på kortene til aktiviteter eller til mad. Men bevarer vores regel om, at der kun kan købes begrænsede mængder af mad i baren.
Vi gør om, fordi vi vil give jer mulighed for at overføre penge til jeres barns kort via netbank.

Fremover gør du sådan: Åben din netbank, og overfør et beløb til registreringsnr.: 4065 konto: 4065068915. Husk at skrive barnets navn som oplysning til modtageren - ellers kommer vi på ekstraarbejde. Og vær så opmærksom på, at der kan gå op til tre bankdage, før vi kan se din indbetaling i vores bank.

Flemming Brandt[ Forside ] [ Leder ] [ Knæk Cancer ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]