The news
Hørt i Klubben:

"Hvad hedder den person, der tager barnet ud?
- Er det ikke en GUDMOR?"

"Nej, det hedder en JORDEMODER"

5. klasse og Café bytur
Var Louise og Henrik af sted på i onsdags, sammen med 17 glade børn, hvor flertallet fik lov at bestemme hvor vi skulle hen.

Samtlige ville på Fisketorvet, til stor fortrydelse for os voksne som syntes en strøgtur havde været hyggeligere. Men vi fulgte strømmen, og havde en rigtig hyggelig dag på Fisketorvet. Der er jo også mange forretninger at vælge mellem, og en del havde
mange penge med, da de skulle købe julegaver til både familie og venner.

Når man så spørger dem, om vi skal prøve at arrangere en god pris på en god restaurant med buffet og pizza, så næh nej, vi skal da på Mc Donald! Der var godt nok et par stykker der valgte Sunset, men skægt at de slet ikke var interesserede i lidt god (synes vi) mad.
Stor ros til alle for en fed tur, hvor det ikke var nødvendigt at fortælle jer hvordan vi synes man bør opføre sig, når vi er af sted på tur. Det var ikke meget vi måtte hæve stemmen og lige få jer ned på jorden. I forstår at der er plads til lidt fis og ballade, men at der er en grænse.
Tak for turen unger, det var rigtig hyggeligt.

Henrik
Halloween


Sikken fest!!! Gru og rædsler, ulækker mad, farlige konkurrencer og en masse festglade børn.

Kan det være bedre?

Over 60 børn, som spiste flagermusdeller, døde fingre og hvad der nu blev serveret. Ude i mørket var der stafet, hvor de skulle finde edderkopper i gryder med alverdens ulækre ting i.

Der var så mange fede udklædninger, med børn man ikke kunne kende, eller nogle man ligefrem blev bange for, uuuuuh det var skræmmende.

Fed fest, og allerfedest at alle hyggede sig, og at der bare blev danset igennem på dansegulvet. Bedste udklædninger blev selvfølgelig også kåret. Malthe, Kristine og Laura, alle fra 3.b og Frederik fra Caféen, var dem vi synes havde fortjent en lille præmie for deres opfindsomhed.

Tak for en god aften unger.

Henrik

Betal fra netbank
Nu kan du betale for dit barns mad og aktiviteter gennem din netbank.

Gør sådan her: Åben din netbank, og overfør et beløb til
registreringsnr.: 4065 konto: 4065068915. Husk at skrive barnets navn som oplysning til modtageren - ellers kommer vi på ekstraarbejde.


Og vær så opmærksom på, at der kan gå op til tre bankdage, før vi kan se din indbetaling i vores bank.

Læs mere her

Flemming Brandt
[ Forside ] [ Leder ] [ Knæk Cancer ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]