The news
Forældremøde
Tak til en meget engageret forældregruppe.

Vi fik mange gode input om jeres holdninger i forhold til hvad vi kan/bør gøre, når vi oplever at børnene ikke har den fornødne respekt for os, eller for hinanden. Nogen mener der godt kan være mere konsekvens, andre er indstillede på at der måske kan tales mere med børnene, og alle synes klart, at det er godt at blande jer forældre ind i det, når vi oplever noget der er "for meget".


Der var flere forskellige holdninger og ideer, og det er det samme vi sidder med, når vi taler om det. Under alle omstændigheder har jeres tanker givet os noget at arbejde videre med, eksempelvis er vi blevet noget mere konsekvente
med, hvordan man opfører sig og passer på tingene i X-box rummet. Vi har også haft en del gode snakke med nogle børn om, hvordan legen foregår udendørs, også i samarbejde med Skattekisten, Piratskibet og nogle forældre.

Vi kæmper videre med jeres dejlige unger, og tror på der kommer noget godt ud af det, hvilket måske allerede nu er svært at sige. Men vi synes alligevel, vi sporer nogle gode tegn.

Henrik
Rødovre cup - fodbold




I år havde vi kun 2 hold drenge med. Vores 4. klasser kunne kun stille med 3 drenge der havde lyst, og det kunne godt have ladet sig gøre med lidt hjælp fra 3. klasserne. Men 2 af de 3 drenge havde brækket henholdsvis en arm og en hånd, så det var lidt svært at stille hold.

5. klasserne derimod var helt klar, og indstillede på at hente pokalen hjem til Tømmerflåden. Det lykkedes desværre ikke, for efter 2 små nederlag måtte vi se os slået
ud af turneringen. Ærgerligt, for en uafgjort i sidste kamp havde været nok til en semifinaleplads.

Trods et par nederlag tog drengene det rigtig pænt, alle var ved godt mod, og der var ingen der var sure på hinanden eller kom med dårlige undskyldninger. Fedt at se I kan tackle et nederlag sådan drenge.

Det var lidt sværere for vores 3. klasser, som også har et rigtig godt hold, og måske regnede sig selv som favoritter til at vinde.

De tabte faktisk begge deres kampe i puljen, men efter den sidste kamp trak træneren for det andet hold hans hold ud af turneringen. Vi tabte kampen 3-2, men hver gang de andre scorede invaderede deres tilskuere banen, og det gjorde noget ved vores drenge - altså i negativ retning.

Fuld respekt for trænerens beslutning, for under normale tilstande tror jeg vores drenge havde vundet den kamp, hvis ikke de var blevet "skræmt" af 20-25 ældre børn, som løb ind på banen.
Faktisk var vi tæt på en finaleplads, men tabte 0-1 i semifinalen. Her var det rigtig svært at holde vinderinstinktet i ro hos drengene, de var godt nok sure på dommeren og lidt på hinanden. Vi havde en god snak efter kampen, og de faldt til ro, så vi kunne koncentrere os om bronzekampen. Her var der ingen tvivl, drengene viste virkelig hvad de kunne og hev en flot 4-0 sejr hjem, så de var rigtig glade.

Trods lidt modgang her og der, er der også stor respekt herfra over, I formåede at holde hovederne kolde i nogle pressede situationer.

Henrik


VI VANDT GULD!!!!


Onsdag d. 3. oktober drog 18 forventningsfulde piger af sted mod Espelundens fodboldbaner hvor vi skulle spille 3 kampe. Vi var alle meget spændte og vores maver var fyldte af sommerfugle.

Den første kamp var et sandt mål orgie, vi vandt 7 - 0. Næste kamp blev 2 - 0 og sidste kamp var næsten ikke til at holde ud, da vi kom bagud 0 - 1. Men pigerne kæmpede og kampen endte 1 - 1. Med det resultat kom vi videre til semifinalen som skulle spilles dagen efter.

Torsdag var semi/finaledag og puhh, der var spænding i luften. Vi vandt semifinalekampen 4 - 2 og med det resultat var vi i FINALEN, hurra.

Nogle troede at sejren var i hus, meeen det er jo den sidste kamp der skal vindes for at kunne løfte pokalen. Det var nervepirrende at stå på sidelinjen.

Det andet hold spillede også fantastisk. Den blev 1 - 0 til os.
Derefter 1 - 1. 5 minutter før slutfløjt blev det afgørende mål scoret og vi vandt 2 -1 og kunne derfor løfte pokalen.

Hermed skal lyde et KÆMPE TILLYKKE med guldpokalen. I kæmpede alle r…. ud af bukserne
og gav positiv stemning. I hjalp hinanden da det virkelig var nødvendigt.

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. I fodboldtøser har givet Lotte og jeg nogle fantastiske dage.

Anja


Rundbold på en af årets sidste solskinsdage
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]