The news
Så er vi her igen
Sommerferien


I løbet af sommerferien tog vi imod en masse nye skønne 3. klasser. Rigtig meget velkommen til jer. Ikke alle startede 1. juli, men var her lidt forskudt af hinanden i løbet af ferien. Det er nu meget rart, både for børnene og os voksne, som så har lidt bedre tid til at lære hinanden at kende, når der ikke er så mange på en gang.

Trods det ikke altid fantastiske vejr, har det været en rigtig hyggelig
sommerferie med nogle gode ture ud af huset. Bl.a. var vi sammen med Piraten og Skatten en tur til Lejre, som er et fantastisk sted hvor børnene altid har en god dag. Eller en tur til Frederiksdal og sejle rundt på søerne, er jo også rigtig skønt. Der var heldigvis også varme dage ind i mellem, så der har været vilde vandkampe på græsset, feeeedt.

Henrik
Dagligdagen


Her i Klubben er det ved at være tid til nogle aftenarrangementer igen, og der kan I som sædvanlig følge med her i flaskeposten, for at se hvad der foregår og hvornår.

I dagligdagen har vi lavet en smule om, eksempelvis er vores bar nu åben for salg af diverse madvarer fra klokken 13.30 til 15.30, hvor vi før havde åbent hele dagen. Det er lidt svært at vænne sig til for børnene, men vi vil hellere bruge noget mere tid på dem, end at være "barfolk" hele tiden, og det synes de faktisk er ok når vi forklarer dem det. Samtidig er de vel ikke så sultne mellem 12 og 13.30, når de lige har spist frokost i skolen vel?



Vi har også indført en ny tavle i baren, hvor børnene kan se en del af det der sker i løbet af ugen. F.eks. har hobby været lukket en dag om ugen indtil videre, fordi vi
har arrangeret båldag i stedet for, og en eller anden form for boldspil foregår på græsset hver dag fra kl. 14.00. Eller de kan se hvornår der måske er noget ud over det sædvanlige, de kan købe i baren. Det er et forsøg på at skabe overblik for børnene, men udover dette, er der heldigvis stadig plads til at være impulsive, for dem der gerne vil lave noget andet. Faktisk har nogle børn selv haft en film med vi har set de sidste par fredage.

Det kunne godt blive en rigtig hyggelig tradition, der har i hvert fald været mange børn samlet i "biografen".

Henrik

Boldspil


Og så er det ved at være tid til Rødovre Cup i fodbold. Det foregår i uge 38 og 39, tirsdage, onsdage og torsdage. Hvis jeres børn har meldt sig til, vil I høre nærmere om spilletidspunkt o.s.v.

Det er selvfølgelig sådan, at har man meldt sig, så er man også med på holdet. Alle skal være med hvis de har lyst.

Henrik
GARN ØNSKES

På Hobby har vi gang i mange forskellige ting

Til flere af vores gode ideer, bruger vi garn.
I alle afskygninger

Men vi har slet ikke nok

Derfor tager vi gerne imod, hvis I skulle ligge inde med garn I alligevel ikke bruger


På forhånd tak
Hobby
[ Forside ] [ Leder ] [ Piratfest ] [ Skattekisten ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]