NYHEDSBREV DECEMBER 2013
SFO'ens fælles sider Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Caféen
Vi drømmer…

Sidder her, med stormen Bodil rivende i træerne derude og drømmer. Drømmer om den traditionelle jul. Den dér med hvid pulversne, varme æbleskiver og tændte stearinlys. Og så er det, man kommer rundt i SFO. Og - storm eller ej - julestemningen siver ind i hver en krog.

Juleforberedelserne er i gang, man kan mærke på børnene, at forventningerne til den kommende jul holdes i ave. Herligt. Storm eller ej. Aflyste arrangementer p.gr.a. vejret eller ej: Julen kommer. Hyggelige arrangementer er holdt i hele SFO'en. Der dufter af jul. Drømmen består.







Om få dage passerer vi årets korteste dag og kan begynde at se frem til sommer og lys. Og tro det eller lad være: I SFO er vi allerede så småt i gang med at forberede os på årets største fest: Fredag d. 20. juni.

Skriv datoen ind i jeres nykøbte kalendere - eller i jeres telefoner.

SFO'en er denne gang ved at etablere et samarbejde med Musikskolen om årets store arrangement, så det bliver en fest med masser af sjov, masser af musik. Endnu en ting at glæde sig til: Et udendørs arrangement med solen skinnende fra en høj himmel i den lyse sommeraften.

Nå, jeg drømmer…

God jul ønskes I alle
Flemming




Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Caféen: Pernille Skau Nørgaard (redaktør)
Skattekisten: Morten Kølle Jensen, Piratskibet: Rie Pedersen, Tømmerflåden: Henrik Rolsted
Til Top