Uddrag fra logbogen for Februar måned
Fødselsdage
Det sker i marts

Stort tillykke til
alle marts børnene:

6. Maria 8 år

9. Mathilde 7 år

22. Anna 7 år

27. Carl Johan 8 år


Mandag og fredag vil vi fortsat gøre brug af salen.

Hver onsdag i marts, skal vi danse sammen med nogle af børnene fra Tømmerflåden og Skattekisten.

Der kommer mere info, inden vi starter op.

Vi har ikke planlagt nogle faste dage, men i marts måned, vil vi lave nogle nye dukker ned til det ene fællesareal, så de børn der er holdt op i Piratskibet, kan få deres dukker med hjem.

Husk at vi holder børnefest for 1. klasse fredag d. 1. marts fra kl. 16-19.

Husk at få meldt jer til.
DISKO-FESTEN


For 0.B fra kl. 16 - 19.

Fredag d.18/1 2013 var en helt speciel fredag.

Man kunne fornemme det hele dagen. Børnene fra 0.B glædede sig til disco-festen. Deres disco-fest!

Nogle af børnene havde festtøjet på hele dagen og flere, der var blevet hentet tidligt, havde skiftet til festtøj da de kom tilbage ved 16 - tiden. Da de sidste af "de andre " var gået, kunne festen endelig gå i gang.

Velkomst "drinken", smukt arrangeret, velsmagende appelsin/ananassaft blev serveret med parasoller, farvestrålende rørepinde og sugerør. "Drinken " blev indtaget ved det festligt pyntede store bord, som alle børnene kunne sidde omkring.

Efter "drinken" blev "Hits for Kids" sat på anlægget i disco-rummet (formningslokalet, som takket være en velvillig forælder, var blevet udstyret med disco-lys). Først var der kun nogle enkelte på dansegulvet, men hurtigt blev det flere og flere, og snart gik det løs med fri dans foran spejlene og med hinanden for fuld musik i rigtig disco-lys.

Ved 17-tiden blev der serveret pizza med postevand ad libitum. Da maden var spist, blev der budt op til stopdans. Senere blev afholdt konkurrence i flødebolle- og lakridssnørespisning. Så var det blevet limbo tid, og der blev danset løs igen.
Det siger næsten sig selv, at der også blev tid til at sidde og hyggesnakke i mindre grupper, på bænke, ved borde og i sofaer, fordi man lige skulle hvile fødderne, eller fordi man ikke var til dans og musik i for store mængder.

Og så - lige pludselig, netop som børnene syntes, at de hyggede sig allerbedst, stod de første forældre smilende i døren. Klokken var allerede 19, der blev slukket for musikken, lyset blev tændt og festen var forbi.

I løbet af en halv time var de sidste feststemte, mætte, glade, men også trætte børn og deres forældre på vej hjem. Vi kunne lukke og slukke, og glæde os over den, med stor tak for vores gode kollegers hjælp, vellykkede disco-fest.

Hilsen Cathrine, Mektap og Helmer




[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]