Store Cafétur
Vi kom af sted på tur. I rutefart kørte Henrik frem og tilbage mellem Caféen og bowlingbanen i Glostrup.

Mens Henrik hentede anden omgang fandt drengene et klatrestativ, inden vi forsøgte os med geocashing. Enten var skatten taget, eller også var vi ualmindelig dårlige til den sport, i hvert fald fandt vi ikke andet end affald, til gengæld vendte vi tilbage til udgangspunktet præcis, da Henrik og hans bus drejede om hjørnet.br>
Vi startede med en fransk hotdog, for at dæmpe den værste sult, inden første punkt på dagsordenen.
Bowling. Halvanden time blev det til, Henrik lå suverænt forrest, men både Nikolai og Nicklas var værdige modstandere.

Fra bowlingbanen fortsatte vi til den kinesiske med den store buffet. Der blev gået til den, og temmelig meget mad forsvandt, inden drengene hoppede i isbaren. Spis hvad du kan - og det gjorde de.

Bowlinghallen og den kinesiske ligger kun et stenkast fra Flemmings Biograf - Glostrup Bio, hvor Flemming ventede. Vi stoppede dog i Netto og provianterede, inden vi løb over vejen og kunne sætte os til rette i salen med sodavand og popcorn og hele to spændende film.

Der var højt humør, da vi tidligt på natten kunne finde overtøjet frem og tage turen tilbage og forhåbentlig sove længe lørdag morgen.

PernilleBesøg af femteklasserne
I den sidste måneds tid har femteklasserne haft lov at komme på besøg hver mandag. I øjeblikket er der stille, men superhyggeligt i Caféen. Det bliver der lavet om på hver mandag.

Her er stadig superhyggeligt og det er dejligt så mange af de nye har lyst til at komme ide. Men stilheden, den bliver lagt på hylden om mandagen.

De sidste mandage har vi kogt bolsjer. Caféen dufter i dagevis af sukkermasse, bordene har et fedtet lag, der er svært at komme til livs, men både nye og gamle medlemmer er glade for køkkenaktiviteterne.

Jeg tror snart vi har været gennem alle dem, der har lyst til at være med i bolsjefremstillingen. Mangler der stadig nogen, håber jeg alle kommer igennem næste mandag - og ellers tager vi en uge mere.

Pernille


Tivoli


Onsdag før Kristi Himmelfart er Tivolidag. Sådan har det været i mange år, og sådan vil det blive de næste mange år.

Det var et lille sluttet selskab, der var med fra Caféen. Men det gjorde ikke turen ringere.

De syv deltagere fra Caféen havde alle en dejlig aften. Jeg mødte dem alle mere end én gang, og hver eneste gang så de glade ud.

William, Nicklas BJ og Rasmus løb fra den ene forlystelse efter den anden. Matthias og Frederik var rigtig gode til at vente på hinanden. Ivan fortalte glædesstrålende at han havde brækket sig på græsset, mens
Emilie holdt i hånd med mig næsten hele aftenen.

Jeg fik ingen billeder af nogen af dem - de forsvandt igen, længe før jeg havde fået kameraet fundet frem.


Det er altid hyggeligt at være i Tivoli med Klub og Café. Alle steder er der glade smil og i år var der endda ekstra god plads. Måske fordi formiddagen bød på både torden og regn, som havde fået alle de andre potentielle gæster til at blive hjemme.

Der var træthed at spore da vi tog hjem, og mere end ét barn faldt i søvn vugget af bussens rystelser.

Pernille
Computerspil i nattens mørke
Det er efterhånden længe siden vi har været på netcafé. Men nu gør vi det igen. Tager af sted sent om aftenen og spiller hele natten blandt andre spilleentusiaster.

Vi tager til Frederiksberg, til netcaféen Letsplay. Vi har været der før, og det er et godt sted med mange computere og de nyeste spil.

Vi skal sidde i gode stole foran store skærme for nedrullede vinduer.

Når vi ankommer er det mørkt. Natten igennem skal vi holde os vågne på sodavand, slik og andet underlødigt. Derfor starter vi i Caféen med et sent, men fornuftigt aftensmåltid.

Når spillesessionen slutter tidligt lørdag morgen, dukker vi fra computersalens mørke ud i forårsluftens mildhed, solens varmende stråler og fuglenes pippen - det er næsten det hele værd.

Lørdag skal vi sove… Eller jeg skal i hvert fald. Jeg tror faktisk også jeg skal hjem og sove, inden fredag aften begynder.

Jeg har sendt tilmeldinger til arrangementet på næste fredag d. 24. maj, men hvis I mangler, kan I også få den her:

Download tilmelding til netcafenatarrangement.

Pernille
Overnatning
Fodbold
Grillfest
En anden vigtig dato er d. 14. juni, hvor den årlige overnatning i telt ved grillpladsen står for døren. I år bliver der selvfølgelig ikke regn, men sol og blå himmel.

Vi skal hygge, vi skal grille, vi skal spille rundbold, grille skumfiduser og sidde om bålet. Vi skal sove alt for sent i telt vi selv har slået op. Og vi skal tidligt op og pakke det hele sammen, før vi slutter med fælles morgenmad og ønsker om en god weekend.

Tilmeldingerne er på vej.

Pernille


RødovreCup har været lidt anderledes i år, og gode meninger har der været mange af. Caféerne har endnu ikke spillet og spørgsmålene om hvornår har været gentagne.

Jeg krydser fingre og håber på, at den lille spire der ser ud til at blive til noget rent faktisk bliver til noget.br>
Lige nu ved jeg ikke hvornår, men håbet er lysegrønt…

Pernille


Vil lige minde jer alle om, at vi holder grillfest tirsdag d. 11. juni, hvor også vores nye 2. klasser og deres forældre er velkomne.

I får nærmere information senere.

Henrik

[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]