Billardturnering
Femteklassesbesøg
Kedelig aflysning
Årets billiardturnering er spillet til ende. Vi endte ud i noget af en gyser, inden det hele var overstået.

Først måtte vi udsætte og udsætte mange flere uger, end vi egentlig havde tænkt os. Alle skulle have mulighed for at spille, og dermed betød ferier og sygdom at det trak ud. Siden var det en næsten lige kamp mellem fire drenge om at komme fra de indledende runder til finalerunden.

Slutteligt stod det næsten lige inden Ivan i den endelige kamp slog mig af banen og endte som en værdig Cafémester for i år.

Lige i hælene på ham kom Kasper og Nicklas BJ. Alle tre fik præmier i form af værdifulde felter på grovbollekortene og Ivans navn kommer snart på plaketten, der også rummer navne på foregående års mestre.

Pernille
Siden vinterferien har vi hver mandag budt velkommen til næste års medlemmer.

Frem til sommerferien har alle femteklasses elever hver mandag lov at komme på besøg i Caféen. Foreløbig er der fart på om mandagen, karaokeanlægget og Wii'en kører for fuldt drøn og smootiemaskinen er et yndet pauseobjekt.

Inden besøgsordningen startede, snakkede vi i Brugerrådet om vi skulle igangsætte aktiviteter på mandagene. Det er vi gået bort fra igen. Umiddelbart ser det ud til, at ungerne selv er rigtig godt i stand til at finde på noget at lave.

For alligevel at give muligheder har jeg sammen med de nuværende medlemmer lavet en lang liste over ting man kan lave i Caféen. Tanken er, at de mange muligheder skal ende som en planche. Projektet er godt i gang, og inden længe forhåbentlig mere end blot en ide.

Pernille
I tirsdag skulle Caféen have haft aftenåbent.

Desværre var der sygdom og vi blev nødt til at aflyse aftenen.

Jeg lover der kommer andre aftener, inden sommerferien sætter ind. Sidste gang var det superhyggeligt, og det vil jeg gerne være med til igen.

Pernille


Frem til sommerferien
Brugerrådet holdt møde sidste mandag. I den forbindelse snakkede vi om arrangementer frem til sommerferien. Der var mange ønsker og inden vi fik set os om, var resten af året planlagt.

Hver eneste måned frem til sommerferien kommer til at indeholde et større arrangement, der ikke nødvendigvis ligger i den billige ende af skalaen.

Derfor synes jeg, at I skal have hele planen, og dermed muligheden for at vælge til og fra.

Planen lyder således:

Torsdag d. 21. marts tager vi ud skyder med laser hos Q-zar i Glostrup sammen med 5. klasse.

Vi tager herfra når de sidste har fri - klokken kvart over fire og vender tilbage når skydningen er overstået.

Her tilbage spiser vi lasagne og hygger efter forgodtbefindende frem til klokken ni, hvor vi lukker, slukker og siger tak for i aften.

Turen koster 100,- kr, der skal være mindst tolv deltagere før vi tager af sted og det er Anja og jeg, der er de voksne på turen.

På nuværende tidspunkt er der kun tilmeldt syv. Hvis ikke flere melder sig til, må vi desværre aflyse turen. Så kom endelig, hvis I har lyst.Onsdag d. 8. maj er dagen for den årlige tur til Tivoli.

Sammen med Klubben tager vi af sted til en dag med sjove og glade oplevelser.

hvordan prisen bliver i år, tør jeg ikke spå om, men at I nok skal hører nærmere, er jeg helt sikker på.Fredag d. 19. april går turen til Glostrup.

Vi har gjort det før. Nu gør vi det igen.

Vi starter med at bowle. Derfra tager vi ud at spise. Om vi ender hos kineserne som de sidste gange er endnu uvidst. Men at vi efter maden fouragerer hos Fakta, inden vi går videre til Glostrup Bio og enevælde i salen er helt sikkert.

Igen stiller Flemming op, åbner biografsalen kun for os, og giver os mulighed for at se ikke mindre end to film, inden vi ud på natten har planlagt hjemtransporten (her er det altid godt med forældre, der gider hente).

Hvem af de andre voksne, der skal med mig, ved jeg endnu ikke. Turen kommer til at koste 150,- kr, og der skal være mindst otte deltagere, før det bliver til noget.Fredag d. 24. maj tager vi på netcafe. Hele natten. Vi har gjort det før, og det plejer at være superhyggeligt.

Når Caféen lukker fredag eftermiddag tager vi alle hjem, og mødes så igen til sen aftensmad ved ottetiden. Frem til afgang hygger vi i Caféen, inden vi ved ellevetiden pakker os sammen og drager mod det forjættede land.

Natarrangementer på natcafeer løber som regel fra midnat til seks morgen. I den tid bliver vi installeret foran hver vores computer. Om vi skal spille sammen eller hver for sig, vil tiden vise. Jeg husker stadig dengang deltagerne udfordrede Allan og jeg i Team Fortress - et tegneserieagtigt spil, hvor to hold skulle slå hinanden ihjel. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg skulle genoplives den nat. Men hvor var det sjovt.

I løbet af natten bliver der spillet, joket, larmet, spist franske hotdogs og toast, drukket sodavand, indtaget lakridser og måske endda sovet på tastaturet. Det plejer at være en ret uforglemmelig oplevelse.

Når spiltiden er overstået dukker vi fra mørket ud i forårsmorgenen, hvor solen allerede er oppe, fuglene synger, bageren sender friskbagte dufte ud over byen og enkelte er på vej hjem fra våde nætter, mens andre er på vej på arbejde.

Vi tager sammen tilbage til skolen, går hver til sit og for mit vedkommende, venter dynerne hjemme.

Turen kommer formentlig til at koste omkring 100,- kr, der skal være mindst otte deltagere og det er Anja og jeg, der er de voksne på turen.
Fredag d. 14. juni holder vi den årlige overnatning på plænen ved grillpladsen.

Brugerrådet har besluttet at aftenen (og natten) skal være helt som den plejer.

Det vil sige: mad over bål, overnatning i telt og hygge om bålet når det bliver mørkt. Forinden skulle vi gerne nå en omgang rundbold eller to. Når solen igen står op og teltene er pakket sammen spiser vi fælles morgenmad, inden oppakningen fragtes hjem og tiltrængt søvn findes frem.

Det eneste Brugerrådet ønsker anderledes end de sidste tre-fire år, er vejret. Altså er fingrene krydsede og mariehøns sendes i en lang række mod højere luftlag med ønske om sol, varme og rolige vindforhold.

Overnatningen koster 50,- kr, der skal være mindst otte deltagere og igen er det Anja og jeg, der er de voksne.Derudover planlægger jeg en aftenåben cirka hver måned med spisning i Caféen og fri leg frem til klokken 21.00.

Prisen vil altid være 25,- kr. og når blot der er tre-fire, aflyser vi ikke.

I april tænker jeg at torsdag d. 18. kunne være en god dag.Hvis nogen skulle have lyst, planlægger jeg også gerne en tur over i Ungdomsklubben på Nyager Skole.

Ungdomsklubben har aftenåbent fire dage om ugen fra mandag til torsdag og er skridtet videre fra Caféen.

Undomsklubben har til huse i samme lokaler som UK-festerne bliver holdt i, og dem som har været med til festerne kender måske en lille smule til stedet. Det er selvfølgelig noget andet at være der en hverdagsaften, og netop derfor følger jeg gerne med derover, hvis nogen skulle have lyst.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]