NYHEDSBREV AUGUST 2015
Fra ledelsen Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Så er vi i gang

Ja ja, når man er en ældre skoleelev, er det som om, man bare skal brokke sig over, at skolen er kommet i gang igen. Men det er altså ikke skoletrætheden, der lyser ud af børn og voksne i disse dage. Snarere tværtimod! Gange og lokaler genlyder af glade stemmer, og gensynsglæden er stor.


Også i SFO glæder vi os over, at alle nu er tilbage og i gang. For manges vedkommende i nye omgivelser, fordi vi her i sommerferien ændrede på opbygningen i Piratskibet og Skattekisten. Vore nye 0. klassebørn har her i starten fået Piratskibet for sig selv, så de kan finde sig til rette, inden vi indtager de ledige lokaler til værksteder.

Når indesæsonen starter, er det jo meningen, at vore værksteder skal være fælles for de to huse - og mange aktiviteter vil ske i Piratskibet.

Vore 3. klassebørn har allerede indtaget Tømmerflåden i højt humør, og det kreative værksted er fyldt godt op med kreative børn, der hyggesnakker hen over malebøtter og pensler.

Herligt at opleve, herligt at være en del af!

Flemming Brandt


Husk lige

Jeg glæder mig til vores enestående forældremøde i SFO onsdag den 16. september.

Enestående i den forstand, at det er det eneste forældremøde, SFO’en holder i løbet af året. Det er det møde, hvor I hører lidt mere om, hvad vi i SFO og Forældrerådet har haft særligt fokus på i det år, der er gået. Og lidt om, hvad der skal ske i SFO i løbet af det kommende år.


Lige inden vores SFO-forældre-møde vil skolebestyrelsens formand aflægge sin årsberetning, så der kan slås to fluer med ét smæk, sådan en aften.

Hold øje med jeres mailboks, der kommer i løbet af kort tid en invitation.

Flemming Brandt


Tilmelding til den næste ferie

Jeg ved godt, at skoleåret lige er skudt i gang. Men lige pludselig er det efterårsferie, juleferie og…

Vær opmærksom på, at det i Tabulex allerede nu er muligt at skrive, hvis I holder fri fra SFO i skoleferierne.


Så lige så snart, I har jeres ferieplaner klar, kan I skrive det ind i Tabulex - så det ikke bliver glemt.

Flemming Brandt












Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top