NYHEDSBREV AUGUST 2015
Fra ledelsen Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Klar - parat - start

Så er sommerferien forbi og det nye skoleår er startet. Det har været en dejlig sommerferie med en masse aktiviteter for de børn, der har været i Piratskibet og Skattekisten. Vi har bl.a. været i Vestbadet og besøgt Fun City legeland i Herlev 2 gange.

Biograf skulle der jo også være mulighed for. Så de store tog en tur i ”Flemmings” biograf i Glostrup og så ”Det store nøddekup”. Der fik vi også en mulighed for at se kontrolcenteret, hvor de viser filmen fra. Det var MEGET spændende. De lidt mindre børn var en tur i Viften for at se en film, hvilket også var populært.

Selv om vi havde været i biografen synes Fatma og Nadia, at vi skulle lave en hjemmebiograf-dag, hvor børnene var med til at arrangere det med bl.a. popcorn. Det var meget populært.
Når det har været godt vejr har vi forsøgt at være udenfor. Vi har bl.a. lavet bål et par gange, hvor der har været snobrød, fiskefrikadeller og boller.

Sommerferien har selvfølgelig også budt på vandkamp. Brandslangerne blev hevet ud og børnene nød at sprøjte med vand. Desværre også på de voksne… :)

Ellers har ferien også budt på skattejagt og nogle farlige børn, der havde fået malet ar m.v. i ansigtet.

Som altid har maling generelt være populært, så det har vi selvfølgelig ikke været foruden. UNO har børnene været helt ville med i denne sommerferie både store og små, og de voksne har desværre fået store klø især af Celeste fra 2B.

Det var alt for denne gang.

Kenneth









Fødselsdage i august

Tillykke til jer alle


2. Marcus 7 år


6. Freja 8 år


12. Emil 8 år


15. Sofiya 6 år


16. Philip 6 år


18. Willads 8 år


19. Dicte 7 år


21. Marcus 8 år


22. Willas 8 år

















Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top