NYHEDSBREV DECEMBER 2015
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
God jul

Først: Tak til alle 45 børn fra Skattekisten og Piratskibet, som forleden gav os et flot og stemningsfuldt Luciaoptog. Og tak til de voksne, der hjalp. Hele skolen var samlet i festsalen til det, der hvert år bliver en helt særlig oplevelse med sin egen atmosfære. Det skete også i år, takket være koncentrerede, dygtige børn. Nu kom julen rigtigt i gang!

I disse dage gøres de sidste julegaver færdige. Det er fornøjelse at se, hvor meget aktivitet der er rundt i alle kroge. Der saves, æltes, limes, støbes, bages, males, syes og klippes af koncentrerede børn, der lægger al deres kærlighed ind i de gaver, de fremstiller. Der er altid en god historie bag de gaver, der bliver fremstillet. ”Den er til mormor, for hun har lige fået ny hund fordi den gamle døde, og det var rigtig…”



Der er altid lagt mange tanker om modtagerne i årets gaver. Der sendes mange kærlige tanker til modtagerne, mens gaverne bliver fremstillet.

Det giver udtrykket ”Det er tanken, der tæller”, en helt ny betydning. De gaver, børnene kommer hjem med til jer - der er lagt mange kræfter og megen umage ned i dem. Ingen tvivl om det. I får charmerende, hjemmegjorte ting under træerne i år. Men det, der egentlig rører allermest, er det, man ikke kan se: Alle de varme tanker om modtagerne, børnene lægger ned i de gaver. Det er dét, der gør dem vigtige. Det er dét, der gør dem unikke.

God jul og godt nytår til jer alle.

Flemming Brandt





Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top