NYHEDSBREV JUNI 2015
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Forandringernes tid

”Lige om lidt” går vi alle på sommerferie. Et sjovt og arbejdsomt år, hvor vi har arbejdet os ind på skolereformen med de mange nye betingelser, er ved at være forbi. En udløber af reformen er det, at vi i SFO I vil ændre vores struktur. Her i sommerferien vil Skattekisten og Piratskibet, som de plejer, blive slået sammen i nogle uger. I år sker det i Piratskibet.

Når børnene så, når sommerferien er ved at synge på sit sidste vers, skal ”hjem” i deres egne huse igen, bliver det i nyt hus: De børn, der skal starte i 1. og 2. klasse efter sommerferien, kommer alle til at gå i Skattekisten. De børn, der skal starte i 0. klasse, bliver i Piratskibet.
Det personale, der er i børnenes klasser, vil også have deres base i børnenes nye huse. F.eks. vil Kenneth og Kim, der skal være i 1. klasse og Charlotte, der skal være i begge 2. klasser efter sommerferien, flytte deres base over i Skattekisten.

En stor del af SFO’ens kreative aktiviteter vil efter sommerferien være fælles for de to huse. Og de allerfleste vil være at finde i Piratskibets bygning, hvor der vil færrest børn indskrevet. Børn og personale skal derfor til at vænne sig til at bevæge sig hjemmevant mellem de to huse. Lige nu kan det virke en smule uoverskueligt, men i løbet af sommerferien vil klasselokaler blive indrettet, og værksteder så småt tage form. Det bliver spændende at tage del i!

Og afskedens tid

Vi glæder os til sommerferien. Men sammen med sommerferien følger også altid, at vi skal tage afsked med mange børn, der vokser ud af SFO. De børn, der nu går i 6. klasse, får flere timer i skolen efter sommerferien. Derfor stopper vores tilbud til jer nu. Efter syv år i vores SFO, må vi sige farvel - heldigvis er I jo stadig på skolen, så vi ikke helt mister kontakten. En del af de børn, der nu går ud af 2. klasse, har valgt at gå på byggelegeplads i stedet for vores egen Tømmerflåden. Så også de børn må vi nu tage afsked med - og nøjes med at se jer i skoletiden.

Og endelig skal de øvrige børn, der nu er på vej ud af 2. klasse, tage afsked med Piratskibet og Skattekisten. I er allerede ved at flytte ind i Tømmerflåden, er på næsten daglige besøg. Det er herligt at se, at I allerede har indtaget jeres nye SFO.



Mariann, vores dygtige pædagog, der har været både i Piratskibet og Skattekisten, skal være børnehaveklasseleder på Islev Skole. Foreløbig som et ”lån” i et års tid. Tusind tak for samarbejdet gennem de mange år, Mariann - og forhåbentlig på gensyn som medarbejder her på skolen snart.

I ønskes alle en god sommer!

Flemming









Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top