NYHEDSBREV DECEMBER 2016
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Mens vi venter

Næh - der ventes ikke spor. Tværtimod: Der knokles i alle hjørner med julegaver. For lige om lidt - og som altid: Lidt før end vi egentlig er klar, skal alle gaver med hjem til familie og venner.

Tag vel imod gaverne! Tag imod dem i samme ånd, som de er fremstillet: Med masser af tanker, små detaljer, som symboliserer en eller anden særlig tanke om dig, der skal modtage gaven. Hver enkelt gave har kostet lang tids koncentration og mange anstrengelser.

Et gammelt ord siger, at det er tanken, der tæller. Det er vel ikke helt nok: Vi vil også gerne have en gave i hånden. Men det gamle ord giver pludselig mening, når sætningen udvides med et enkelt ord: Det er tanken bag, der tæller. De tanker er vigtige - og de kommer med hjem til jer, pakket pænt ind i julepapir!

Og så venter vi alligevel. Men det er på en lidt anden baggrund, og meget praktisk: Vi venter på vores store ombygning på skolen.

Lige inden vi gik ind i julemåneden, bevilgede kommunalbestyrelsen ekstra 3,5 mio. kr. til vores ombygning omkring Tømmerflåden og det, der bliver 3. - 5. klassernes hjemområde. Så nu bliver byggeriet lige en tand flottere og lige en tand mere fremtidssikret, end oprindeligt planlagt: Der kommer solafskærmning ved de store vinduer, og alle afløb klimasikres, sådan at regnvand og spildevand skilles ad. Lige nu er der gang i forhandlinger med håndværkere om tidsplaner m.m. Så snart det er på plads, skal I nok få besked.

Kommunalbestyrelsen har også bevilget penge, så vi kan få opgraderet legeområdet omkring Tømmerflåden og det område, hvor det gamle klatrestativ stod. Her skal repræsentanter for børnene, personale og ledelse mødes med Teknisk Forvaltning først i det nye år, for at diskutere ønsker og muligheder. Et arkitektfirma er hyret ind for at hjælpe os med den mest kreative løsning.

Så: Selv om vi lige om lidt går på juleferie,
så venter der et spændende år lige på den anden side.

God jul og godt nytår.

Flemming

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top