NYHEDSBREV JUNI 2016
Fra ledelsen Børnesyn Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Overnatning

Vi gør det hvert år, og vi glæder os hvert år - mad over bål og overnatning i telt, kun for de store.

I år var ingen undtagelse.

Gennem årene har vi holdt arrangementet i regn og sol, i godt vejr og mindre godt vejr og enkelt gang i tordenvejr. Aldrig har vi aflyst. I år var vejret strålende, sjældent har jeg oplevet en aften og nat med så godt vejr.

Vi overvejede faktisk om det var umagen værd at slå teltene op - det var lige nat at sove under åben himmel. Vi endte dog med tag over hovedet, både fordi det er hyggeligt at kravle ind i teltene og fordi vi ingen anelse havde om, hvor mange myg, der ville dukke op i skumringen.

Det sidste var dog ikke noget problem. Jo - vi fik et myggestik eller to, men ikke mere end forventet en solrig sommerdag.

Bålet blev brugt hele aftenen, både til mad, til hygge, til store flammer og til glødende kul. Det var til tider varmt at stå eller sidde omkring bålet - specielt indtil solen gik ned. I aftentimerne var det til gengæld dejligt, til trods for varme nattegrader, der ikke fik os til at fryse på ryggen, når forsiden vendte mod bålet.

I skumringen spillede vi rundbold, i timerne inden og efter løb ungerne rundt på skolens område og nød at de havde det hele for sig selv. Da natten faldt på endte alle de overnattende i et telt, og forsøgte som også at sove fælles, men måtte sande at telte har begrænset plads, hvorefter de alle kravlede tilbage til egne revirer.

I øvrigt er det sjovt så nemt det er at skræmme børn i et telt - noget vi ellers ikke formåede med historier omkring bålet. De synes faktisk vi var lidt kedelige… Lørdag morgen blev alle vækket klokken halv otte. Telte skulle pakkes sammen og hænges til tørre og bagage skulle samles og bæres ind i Tømmerflåden inden morgenmaden blev serveret.

Aldrig har jeg oplevet så hurtige børn. En time inden vi normalt kan sætte os til bordet og nyde friskbagte boller, var morgenmaden for længst spist og i stedet blev der tid til hygge på terassen, hvor vores nye pallesofa gav god rum og plads til alle.

Dem med lidt for meget krudt i rumpen, fandt en bold og streetbanen, mens resten hyggede sammen med os voksne, til det blev tid til at tage hjem.

Jeg glæder mig allerede til næste år.

Pernille
Fødselsdage i juni

Tillykke til jer alle4. Jasmin 10 år


11. Jim 12 år


25. Kristine 13 år


27. Ebru 14 år


30. Samroze 12 år

Fødselsdage i juli

Tillykke til jer alle4. Sean 10 år


12. Noah 13 år


13. Marcus 11 år


26. Ali Osman 10 år


27. Efe 12 år

Kalenderen den næste tid


Torsdag d. 16. juni tænder vi op i grillen og inviterer til grillaften.

Traditionen tro inviterer vi både nye og gamle, store og små til en aften i Klubben med god mad, og mulighed for at se hvem vi (og I) er for nogle.

Vi lukker dørene op klokken 17.30 og lukker igen klokken 20.00.

Mere information i form af en invitation følger...Fredag d. 24. juni er sidste dag inden sommerferien.

Vi glæder os til en sommer med dejlige ture, skønt vejr og glade børn.

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top