NYHEDSBREV MARTS 2017
Fra ledelsen Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Ombygning februar og marts



























De bygger og bygger

Der graves og graves - lægges kloakker - graves igen - fjernes jord og lægges ny jord. Tilsyneladende uden plan.

Men hold da op - det er planlagt til mindste detalje. I den nye del af skolen splittes regnvand fra spildevand. Inden regnvandet ledes ud til genbrug, vil det forsyne et lille vandløb mellem fingrene. Et vandløb, der kan bruges i undervisningen til at undersøge alt om vands surhedsgrad, livet i vandet, planter m.m. Når først vandet har været genbrugt hos os, sendes det videre til en mild rensning, før det ledes ud i havet. Spildevandet vil naturligvis blive ledt direkte i kloakken til rensning.

De første render, beregnet til støbning af fundament, er gravet. Om kort tid skal der støbes i større stil. Imens er de elementer, der skal sættes op som vægge, ved at blive fabrikeret hos tømrerne.

Indendørs arbejdes der også. Håndværkerne gør, hvad de kan, for at genere Tømmerflåden så lidt som overhovedet muligt, men ind imellem kan det godt nok høres, at der bliver arbejdet!

Vægge er blevet renset for asbest og gammel maling. Murere har skåret huller i gulvet, så man kan komme ned at lægge nye installationer. Elektrikere har været forbi for at trække gamle elkabler væk. Om kort tid ser de indvendige vægge ikke ud, som de gjorde før - mange af dem vil være væk og give plads til større klasselokaler.

Tidsplanen er muligvis skredet en smule - men vi håber stadig at kunne tage de nye, store klasselokaler og det nye fælleslokale i brug efter sommerferien.

Flemming

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top