NYHEDSBREV SEPTEMBER 2017
Fra ledelsen Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Hen over sommeren

Ombygning

Siden sommerferien gik i gang har byggeriet rykket langt. Det ser ikke sådan ud udefra, faktisk kunne man godt gå rundt og tro, at der slet ingenting sker. Men tro mig, det gør der.

Lige inden sommerferien rykkede håndværkerne indenfor.

I første omgang i de nye områder, hvor rum skulle males, gulve skulle lægges, rør skulle føres og indvendige vinduer sættes op. Vi har fået ovenlys og et lækkert fællesareal. Vi har fået store nye klasseværelser, der nu ligger inde på skolen. Vi har fået lækre nye muligheder for arbejdspladser i de nye gangarealer med nicher der lægger op til fordybelse.

I løbet af sommerferien rykkede håndværkerne videre og bredte sig over hele skolen.

I Tømmerflåden blev der lavet huller i væggene og nye bygget op, rum blev rykket rundt, og mens vi er ved at være på plads i noget af de nye, venter vi stadig i spænding på det allersidste.

På første og anden sal, gik der for alvor ombygning i byggeriet. Vægge blev væltet, nye sat op og gangarealerne får en overhaling. Der bliver flot deroppe, med plads til både store almene klasser og mindre ordblindeklasser, når det hele står færdigt.

Der bliver malet i stor stil, og lyset vælter ind, hvor der før var meget mørkt. Nye muligheder for undervisningen dukker op og toiletter ser dagens lys i gamle depotrum.

Det er stadig spændende at følge med - nu bare mest indefra.

Udvendig skal der nok rykkes - lige pludselig. De nye udearealer betyder at gartnerafdelingen skal til først, inden den udvendige beklædning kan sættes på. Vi glæder os i øvrigt til nye fantastiske udearealer.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top