NYHEDSBREV AUGUST 2018
Fra ledelsen Grøn SFO Den fælles SFO Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Ny SFO-leder

Så blev det endelig mandag den 6. August, dagen hvor jeg skulle tiltræde min nye stilling som SFO-leder på Tinderhøj skole. Jeg har glædet mig meget til at hilse på og lære alle børn, forældre og medarbejdere at kende og ser frem til et godt og tæt samarbejde frem i tiden.

En ting jeg ser meget frem til er at byde alle de nye 0. Klasse børn velkommen til den første skoledag tirsdag den 14. august, der skal fejres med velkomsttale, sang og musik.

Til alle de ”gamle” børn og voksne glæder jeg mig også til at få hilst på jer, og lære jer at kende.

Lige nu er der blandt alle medarbejdere fokus på at få sat det kommende skoleår i gang og få skabt en tryg og sammenhængende hverdag for børnene. I SFO betyder det også gensynsglæde med gamle venner man ikke har set i lang tid, et goddag og velkommen til nye venner, ture i

naturen, fodboldturnering, kreative aktiviteter, masser af lege både inde og udendøre samt meget, meget mere.

Derudover bliver det også spændende at tage hul på et nyt skoleår, hvor noget af det nye er, at både lærere og pædagoger skal arbejde med temadage. Dette betyder bla. for pædagogerne at de skal varetage undervisningen et vist antal temadage om året og de glæder sig til at kunne planlægge gode og lærerige temaforløb med jeres børn hvor trivsel, leg og læring er i fokus. Dette bliver en spændende proces at tage fat på.

Jeg glæder mig også til, i samarbejde med børnene samt medarbejdere i Skattekisten, Piratskibet og Tømmerflåden, både at bibeholde men også at videreudvikle en spændende og interessant SFO/Klub der matcher børnenes ønsker og efterspørgsel, og som gerne skulle fremstå som et tilbud, jeres børn har lyst til at være en del af.

Det var alt for nu.

De bedste hilsner
Eva Klovgaard Lassen
SFO-leder








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top