NYHEDSBREV FEBRUAR 2018
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Dukketeaterdukker

I SFO har vi besluttet at lave flere fælles projekter over det kommende år.

Som det første projekt vil vi i uge 9 og 10 samles og være fælles om at lave dukketeaterdukker i flere forskellige variationer. Der vil være noget for alle - mulighed for flere sværhedsgrader.

Med fællesskabet mellem store og små er det muligt at skabe nye relationer, lære nye børn og voksne at kende og blive mere tryg i SFO. At være sammen på tværs gør det lettere at være ude blandt børn fra de andre afdelinger og lettere at skifte mellem afdelingerne, efterhånden som årene går.

Til teaterdukkeprojektet vil vi være i Piratskibet, hvor ler- og træværkstedet sammen med fællesarealet mellem de to vil være base for flere forskellige muligheder for at lave sin helt egen dukke - eller fem. Pigerne i Tømmerflåden har allerede spurgt om man kun må lave én.

Ud over børn fra alle afdelinger, vil der i projektperioden også være voksne fra alle afdelinger med i projektet. Ikke alle voksne, for vi skal også holde de forskellige afdelinger åbne. Dukkeværkstedet er åbent hver dag fra 14.30 til 16.00, fredag til lidt tidligere, for vi skal nå at rydde op inden SFO lukker.

Til projektet tager vi meget gerne imod gamle strømper (huller er ikke noget problem), tomme toiletruller, garn, dims og knapper.

Alle de flotte dukker bliver efterfølgende udstillet i forhallen.

Pernille




Fremtidige projekter

Som fremtidige projekter, er vi allerede langt i planlægningen af en fælles sommerferieuge, og der er snak om cykelværksted.







Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top