NYHEDSBREV MARTS 2018
Fra ledelsen Den fælles SFO Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Så blev de færdige… næsten

Med indvielse, festtaler og hurra, blev afslutningen af vores store byggeri markeret i onsdags.

De børn, der har deres gang i H-fløjene, var inviteret med til festen. Det var lidt en tilsnigelse, at det kun var børnene i 3-5. klasse, der var med - for i virkeligheden er det jo så store dele af skolen, der er bygget om, at vi alle er berørt af det. Ny legeplads, en forhal, der er shinet op - en festsal, hvor garderoben er malet. Skolens gange er i den grad peppet op, og alle klasselokaler på skolen opfylder nu de krav, der er til plads, lys og moderne teknologi, for at undervisningen kan være god.

Nu mangler nogle ”småting”, som er bevilget undervejs - men endnu ikke udført. Det er f.eks. solafskærmning af de sidste lokaler i H. Det er nye glasdøre ind til læringscenter, musiklokale, og Håndværk & Design. Maling og istandsættelse af trappetårnene i hovedbygningen. Og ikke mindst: Solafskærmning ved alle de sydvendte vinduer i hovedbygningen.
Det er ret fantastisk, at vi sådan har fået opgraderet vores skole. Og lidt vemodigt at skulle give slip, netop som her er blevet så godt. Men det er netop det, der er pointen: At give slip på Tinderhøj i en stund, hvor fremtiden tegner lys, og skolen er i god udvikling. Det er et ønskescenarie at vide, at fremtiden tegner lys for den arbejdsplads, man sådan skal give slip på. Når I andre går på påskeferie, giver jeg slip på Tinderhøj for at blive pædagogisk leder på en specialskole på Østerbro.

Tak for mange gode samtaler. Tak til børn, forældre, medarbejdere. Tak til jer forældre for tilliden, I har vist ved at sende børn til Tinderhøj. Tak til medarbejderne for hele tiden at være med i udvikling og skubbe os frem mod stadig højere mål. Tak til børnene, fordi I altid har været med til at gøre vores arbejdsdage til gode dage.

Tak for nu.

Flemming Brandt





Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top