NYHEDSBREV MARTS 2018
Fra ledelsen Den fælles SFO Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Billard og bordtennis

Endelig fik vi afgjort nogle finaler.

Begge drengeturneringer er færdige.

Mads fra 6.Y og Ali Osman fra 5.B mødte hinanden i begge finaler. Mads har stået der nogle gange, og havde inden kampene 2 mesterskaber i bordtennis og 1 i billard. Så Ali Osman mente selv, at det ville blive rigtig svært at vinde over Mads. Han tog dog kampen op, og især i billard fik Mads kamp til stregen.

De spillede bedst af 9 kampe, og Ali O kom hurtigt foran 3-0, så der var pres på Mads fra start af. Mads fik et par sejre til 2-3 inden Ali O spillede sig på 4-2. 2 sejre i træk til Mads, fik kampen ud i en altafgørende kamp om den samlede sejr.

Sjældent har jeg set så velspillet og spændende kamp i vores billardhistorie, og det var vist to drenge med sved på panden, der gik i gang med afgørelsen. Og selvfølgelig var de så lige, at kampen skulle afgøres på den sidste sorte ball.

Der begyndte jeg også at svede, og kunne slet ikke holde ud, at en af dem skulle tabe kampen. Mads fik chancen med den sorte til sidst, og udnyttede den, så det blev til det 2. mesterskab og guldmedalje i billard. Ali O var dog stolt over sin sølvmedalje, så stort tillykke til Jer begge og tak for en fantastisk finale.
Janick fra 7.Y, som var regerende mester i begge turneringer, spillede om bronzen mod Jonas fra 4.A. Jonas gjorde det rigtig godt, men Janick tog det sidste stik, og vandt kampen.

Også tillykke til dig Janick med endnu en medalje.

Bordtennisfinalen levede ikke helt op til spændingen i billard finalen. Ali O gjorde det rigtig godt, men i sidste ende kunne han ikke hamle op med Mads. 5-0 lyder som en suveræn sejr, og det er det vel også. Men der var faktisk flere tætte sæt, hvor Mads blev presset godt. Også en rigtig god og velspillet kamp, og et kæmpe tillykke til Jer begge med endnu en guld og sølv medalje.

Janick fra 7.Y og Göktug fra 3.B spillede om bronze medaljen. Janick var jo, som skrevet før, regerende mester fra sidste år, så det var en stor mundfuld for Göktug. Han tog dog kampen op, og tog faktisk et par sæt fra Janick, som alligevel viste sig for stærk i sidste ende og vandt kampen.

Tillykke til dig Janick med endnu en bronze medalje.

Henrik














Vinterferie

Når der er ferie tager vi som regel på tur om tirsdagen. Tirsdag i vinterferien faldt sammen med bisættelsen af prins Henrik, og dermed også muligheden for at høre kirkeklokker. Vi tænkte det ville være en helt speciel oplevelse at stå inde midt i byen og høre klokker fra alle sider, så til byen vi tog.

Vi hørte klokker, men må nok erkende at vi voksne synes det var noget mere spændende end børnene gjorde.

Til gengæld synes børnene at det var ret spændende, da en journalist midt på Højbro ville have dem alle sammen til at skrive kongelige hilsner, fotografere og bringe dem i morgendagens udgave af BT. Sådan noget kræver forældreaccept, og hurtigt stod det klart at den unge journalist muligvis havde givet sig selv noget af en opgave.

Det lykkedes, forældre blev kontaktet, hilsner blev skrevet, mens prins Henrik blev båret ud og kørt væk - det sidste kunne vi ikke se, for alle de andre, der havde taget opstilling.

Vi tog hjem igen, beriget med en kulturel udflugt, som nogen måske vil kunne huske i mange år, andre sikkert glemmer inden der er gået lang tid.

Sådan er der så meget.

Inden vinterferien var slut, blev det til endnu en tur, da også biografen blev besøgt.

Vitello er en dansk tegnefilm, som vi ikke rigtig vidste hvad var for noget. Børnene var lidt i tvivl om de gad se den. Men en bio tur med slush-ice og popcorn er vel aldrig af vejen, så vi tog chancen.

Det var nu en ganske sød film, som måskeeeee var for lidt yngre børn. Men ganske hyggeligt var det, selv om der var delte meninger blandt børnene om filmens kvalitet.

Henrik og Pernille










Farvel til Irnes

Sidst i februar sagde vi farvel til Irnes.

Det var lidt vemodigt og de børn han har haft i skolen var nok mest kede af det. Det hjalp dog at han bagte kage til hele Tømmerflåden og delte ud, som havde han aldrig gjort andet.

Hvem der skal efterfølge Irnes, ved vi stadig ikke. Det har vi stadig til gode at finde ud af.

Hvad vi ved er, at han i dag står med nye spændende udfordringer, som vi er sikre på han er mand for at klare.

Pernille






Vores nye køkken

Køkkenet er endelig færdigt. Og taget i brug.

Der er både blevet bagt, braset og stegt. Der mangler stadig et par småting, og vi er flere der endnu ikke kan huske hvor knive, skærebrædder og tallerkener hører hjemme - og åbner mere end en skuffe, når ting skal findes. Eller stilles på plads.



Men det er småting, og inden længe har vi alle helt styr på det.

Cooleren er et hit blandt børnene, vi voksne er glade for udsigten til ovne, der rengør sig selv.

Fik jeg sagt vi er superglade for vores nye køkken?

Pernille





Fødselsdage i marts

Tillykke til jer alle


12. Odin 10 år


15. Göktug 10 år


22. Anna 12 år


28. Hamza 13 år


30. Magnus 13 år

Kalenderen den næste tid

Torsdag d. 5. april holder vi aftenåbent i Klubben.

Vi holder åbent for alle fra 17.00-20.00, laver fælles mad og spiser sammen, inden vi hygger med de Klubben kan byde på.

Det koster 30,- kr at deltage - 3.kl undtaget, her kræver det forældrekontakt.



Fredag d. 13. april tager vi på tur med de store.

Vi skal bowle, spise og i biografen.

Invitationen er sendt ud, nogen er meldt til, og der er stadig plads til flere.

Prisen er 150,- kr for det overdådige arrangement.



Fredag d. 20. april holder vi børnefest.

I får nærmere information, når vi nærmer os.



Der er lang tid til, men børnene er begyndt at spørge.

Onsdag d. 9. maj tager vi i Tivoli.

Det bliver helt som det plejer, og I får nærmere information, når vi nærmer os.



Fredag d. 15. juni overnatter vi med de store.

Igen helt som vi plejer.

I får nærmere information, når vi nærmer os.

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top