NYHEDSBREV APRIL 2019
Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Uge 17 – Nye børn og voksne i huset

Kære forældre

Som I er bekendt med, sker der ændringer i vores huse i Skattekisten og Piratskibet, her efter påske.

Det betyder at nogle klasser bytter huse, og dermed også voksne.

Derfor vil der i Skat fra uge 17 og frem, være nye ansigter på både børne- og voksensiden.

Der vil dog stadig være en del velkendte ansigter, ligesom dem der flytter, ikke er længere væk end lige over på den anden side af gaden, så at sige, og besøg er man jo velkommen til.

Pædagog Martin vil være i begge huse, da han skal være i de to 2. klasser efter sommerferien.






Fodboldkamp mod Islev

Onsdag den 3 april, spillede både pigeholdet og drengeholdet kamp mod Islev SFO, og endelig fik vi mulighed for at spille på hjemmebane.

Det var et yderst vellykket arrangement med god sportsånd og godt humør i begge lejre, både på og udenfor banen, og en hyggelig dag sammen med Islev.

Både drengene og pigerne spillede to kampe. Drengene tabte desværre deres første kamp 2-1 men vandt den næste med 5-4.

2-1 nederlaget var ærgerligt, da vi var nede 2-0 ved pausen, men faktisk spillede os så godt ind i kampen, at vi spillede Islev helt ned under græstæppet, og havde fire store chancer til at lukke og slukke, og vinde 4-2, men desværre kun scorede på en.

Nederlaget var dog fair, da vi i 1. halvleg omvendt selv blev spillet ned og det var en super indsats i målet af Vilads fra 2.A, der gjorde vi stadig var med i kampen ved pausen.

5-4 sejren lød tættere end det var og sejren burde aldrig være kommet i fare. Tidligt i 2. halvelg fører vi 5-0 og dominerer på samtlige parametre.

En arrogant og lidt for selvsikker træner i Pædagog Martin, ville dog gerne gøre brug af så meget af truppen som muligt, at alle børn kunne sige de fik en kamp, og skiftede ud i kampen. Udskiftningerne kom dog for mange og for hurtigt, og pludselig var den 5-4 og lidt for meget panik, og man frygtede Schweiz-Danmark scener, men vi vandt dog kampen.

Pigerne fik 0-0 i begge kampe, og fordelingen var fair. Den første kamp burde pigerne havde vundet med 3 eller 4-0, og Islev havde ikke et ærligt skud på mål.

I Den næste kamp burde vi omvendt have tabt, da vi skaber meget lidt, og kun en super redning af målkvinde Lærke fra 2.B gjorde pigerne undgik nederlag.

Pigerne er nu ubesejret, for et Tinderhøj hold, uhørte 10 kampe i streg. De har siden vi begyndte de her SFO fodbold kampe, ikke prøvet at tabe, og ved heller ikke hvordan vi gør.

Ok der er vi lidt selvsikre, og skynder os at være ydmyge igen, så vi ikke jinxer noget :)

Pædagogisk var arrangementet en stor succes.

Både Tinderhøj og Islev var gode vindere og tabere, der var en god stemning på og udenfor banen.

Islev blev taget pænt imod af både børn og voksne, og i det hele taget levede børnene godt op til at at være et hold, at støtte hinanden i modgang, være stærke i medgang, sige komme igen og løfte hinanden, ikke sure ved tacklinger.

Ikke at kampene var onde overhovedet. Der var en fin intensitet uden grimt spil på banen, så det var også dejligt at se.

Martin




Fødselsdage i april

Tillykke til alle


3. Maisa 8 år


9. Emma 9 år


12. Mikkel 9 år


20. Ela 8 år


20. Leonora 9 år


30. Leigh-Ann 9 år

1-Maj børn

Vi får en ny 00 klasse i huset.

Udover at vi selvfølgelig vil bede børnene tage godt imod dem, så vil det få den betydning, at det i perioder og i enkelte situationer, kan forekomme at der vil være ændringer i rutiner og hverdagen, og måden at gøre tingene på.


Garderobe

Grundet flytteri og nye børn, vil vi bede jer om at få ryddet op/ud i jeres børns garderobe, så både I og vi har styr på tingenes ting, og vi samtidig kan få ryddet op og gjort plads til de nye.


Medieværksted

Vi er langsomt startet op på medieværkstedet.

Vi har fået et redigeringsprogram, der tillader os at lave film og podcasts, og Pædagog Martin kører det som udgangspunkt hver fredag, hvor man kan lave videoer, podcasts og film med ham.

Da Martin nu vil være i begge huse, har han sørget for at begge huse har programmet, men børn fra begge huse er selvfølgelig velkommen til at prøve at lave film.

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva K Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top