NYHEDSBREV AUGUST 2019
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten & Piratskibet Tømmerflåden
Fælles ture i sommerferienSammen i hele SFO

I SFO har vi et ønske om at kende hinanden lidt bedre på tværs af afdelingerne. Vi vil gerne skabe nogle rammer, der gøre det let for alle at skifte mellem afdelingerne, at møde nye voksne og vokse gennem SFOen.

Derfor besluttede vi inden sommerferien at gøre onsdagene til fælles turdage gennem hele sommerferien.

Det gav mange rigtig gode ture med både store og små. Oplevelserne var ikke altid de samme for de forskellige børn, for selvom vi var fælles af sted, lykkedes det også at skabe rammer, hvor både de store og de små fik nogen gode oplevelser med hjem.

Vi har været på volden og samlet skrald - et projekt vi gerne vil videreføre - vi har været på Vandlegepladsen og frilandsmuseet, hvor det er spændende at se de gamle huse og springvandet ved madpakkehusene trækker endnu mere.

Vi hoppede i vandpytter i Sagnlandet i Lejre, den dag vejret slog om, solen forsvandt og regnen tog til. Vi snakkede med folk fra jernalderen og vikingetiden og så indenfor i den store kongehal med imponerende udskæringer der lige om lidt er helt færdig og klar til at blive vist frem.

Vi har været ude, vi har nydt solskinstimerne, leget på egnen, klappet får på Amager hvor Naturcentret byder på så mange ting, at vi slet ikke nåede halvdelen og har gået langt længere end alle med fødder mente sig klar til.

Alle er kommet hjem, vi har været med bus og tog og haft gode ture ude i landskabet og samvær på tværs hjemme igen.

Vi håber at de fælles oplevelser har givet mere til samværet end de fleste ved. Det var i hvert fald planen.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top