NYHEDSBREV FEBRUAR 2019
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Februar

Så blev det Februar og man begynder så småt at kunne mærke at dagene bliver længere og børnene kan lege udenfor også om eftermiddagen.

Den 31. Januar sagde vi farvel til Peter der er gået på pension. Det er ikke helt gået op for os endnu at han ikke kommer i SFO mere, men både børn og voksne kommer helt sikkert til at savne ham rigtig meget. Tusinde tak til alle jer der lagde vejen forbi Piratskibet og sagde farvel til Peter. Det har betydet meget for ham.

I skrivende stund er vi i gang med at søge efter en medhjælper til Skattekisten der kan komme og lave eftermiddagsmad og hygge med børnene. Vi glæder os meget til at kunne byde en ny medarbejder velkommen i marts/april måned. Dette kommer I til at høre meget mere om når tiden nærmer sig.

Det er også i 2019 at Tømmerflåden har udvidet deres åbningstid til at have aftenåbent den første tirsdag i måneden. Her vil der være mulighed for at hygge og spise dejlig mad. Tømmerflåden holder også åbent Torsdag den 7. Februar hvor den står på LEGO WeDo aften. Her skal der bygges små LEGOrobotter som der via computerne bliver programmeret til at bevæge sig i bestemte mønstre. Det bliver en super spændende aften og vi håber der kommer en masse børn der har lyst til at lege med. Også her bliver der serveret mad.

Derudover nærmer vi os uge 8 hvor skolen holder vinterferie. SFO’en har selvfølgelig åbent i uge 8, hvor vi vil tage på ture og finde på andre hyggelige ting sammen med de børn der kommer, men for alle de børn og familier der har vinterferie, ønskes I en rigtig dejlig ferie.

De bedste hilsner
Eva Lassen
SFO-leder








Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top