NYHEDSBREV JANUAR 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Farvel til Peter

For to og tredive år siden blev Peter ansat på fritidshjemmet i Horsevænget. Da fritidshjemmene blev flyttet ind på skolerne, flyttede Peter med og blev ansat i det der kom til at hedde Piratskibet. Med tiden blev han afdelingsleder, souschef for hele SFO og de senere år også afdelingsleder i Skattekisten.

Efter mange år i fritidsregi er det tid til at sige farvel. Peter går på pension. Sidste dag er torsdag d. 31. januar, hvor han sikkert er en smule rundt på gulvet, men helt sikkert gerne vil sige farvel, til alle de af jer, der kunne finde på at komme forbi.

Med Peter mister vi den sidste af de gamle, den sidste af dem, der var med til at opbygge SFO dengang SFO var helt ny på Tinderhøj. Den pædagogiske velfundrede kulturbærer, der altid sætter barnet i centrum, altid ser det bedste i ethvert barn og aldrig er bange for at kaste sig ud i noget nyt.

Peter er aldrig sur, adspurgt husker de store børn ham som den, der altid var god at lege med, aldrig skældte ud og altid var glad og smilende.


Peter har været et kreativt indslag i hverdagen, han har styr på lerværkstedet, klipper og klistrer gerne med børnene eller spiller et spil.

Peter er eftertænksom og reflekterende. Det er ofte Peter der på personalemøder kan sætte nye vinkler på diskussioner, så en debat kan flytte sig fra et fokus til et andet.

Vi kommer til at savne Peter, samtidig med at vi ønsker ham alt godt fremover.

God vind
Pernille Skau Nørgaard







Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Klovgaard Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top