NYHEDSBREV JUNI 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Lige inden sommerferien

Sommerferien nærmer sig og vi glæder os til uger med plads til fordybelse og ture ud i det blå.

I løbet af ferien har vi planlagt fælles ture på tværs af afdelingerne, og vi glæder os til at tage fælles på tur en gang om ugen.

Turene ligger hver onsdag. Vi tager af sted fra Tinderhøj når klokken er ti og forventer at være tilbage senest klokken fire. Alle skal med, både børn og voksne. Derfor er det vigtigt at være i SFO inden klokken ti hver onsdag.

Turene kan være alt fra en tur på Volden for at samle skrald og starte et projekt, vi gerne vi videreføre gennem hele næste skoleår, til længere ture med bus og metro til for eksempel Naturlegepladsen på Amager.

Det skal nok blive sjovt og glæder os til at lære hinanden lidt bedre at kende.

De enkelte afdelinger tager selvfølgelig også på ture med deres egne børn sommeren igennem. Ligesom vi ganske som vi plejer skal hygge os, lege i solen og bare nyde at vi har masser af tid.

Lige inden sommerferien slutter skal alle pædagogerne sammen med alle skolens lærere på kursus en enkelt dag og blive endnu bedre til at lave spændende undervisning i forbindelse med faget Teknologi og Innovation.

Det skal vi torsdag d. 8. august og det betyder at den dag bliver det måske ikke helt så spændende at være i SFO.

Der vil selvfølgelig være åbent, men med karakter af nødåbent, og hvis I har andre muligheder, opfordrer vi til at gøre noget andet den dag - for det kan godt være det ikke bliver den mest spændende dag at være i SFO i sommerferien.

God sommer til alle

Pernille Skau NørgaardArkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top