NYHEDSBREV MAJ 2019
Fra ledelsen Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Nye børn og nye vaner

Så blev det Maj, og det betyder nye 00. børn på Tinderhøj Skole. Vi har sagt velkommen til tre nye 00. klasser og husene og skolegården har fået nyt liv.

Der er meget nyt der skal læres og der bliver øvet at skulle sidde med en opgave i klassen, hvor må vi gå til i skolegården (den usynlige streg), hvordan opfører man sig når man går i skole, hvordan holder vi orden i garderoberne og meget mere. Vi er dog så heldige at vi har modtaget 62 meget søde og meget dygtige nye 00. klasse børn der klør på med krum hals.

Tømmerflåden har også modtaget nye børn, da de kommende 3. klasser er startet i Tømmerflåden. Dette har også betydet nyt liv i huset samt børn der skal vænne sig til nye regler og nye klubkammerater.

Maj måned byder også på den årlige Tivolitur med Tømmerflåden og i den forbindelse skal jeg minder jer om når der er heldagsture/aftenarrangementer ud af huset eller andet, at få meldt jeres barn til og få betalt for arrangementet/turen. Det er så ærgerligt at måtte afvise børn der tror de skal med og så ligger der ingen tilmelding. Vi bestiller jo bus og holdbilletter til det antal børn der deltager i aktiviteterne og har derfor ikke mulighed for at efterbestille på dagen, og vi vil selvfølgelig gerne have så mange som muligt med på vores ture, da det er super hyggeligt :)

Torsdag den 23. Maj er der folkemøde. Vi glæder os til en herlig fest hvor alle klasser på nær de nye 00. klasser, har forberedt en bod eller aktivitet. Vi håber at se så mange forældre som muligt så vi sammen kan støtte op om den aktivitet eleverne har forberedt.

Fredag den 24. Maj er det sidste skoledag for 9. klasserne. Vi glæder os til en dejlig dag med masser af sjov og ballade.

Om to uger er det sommer og det er da også meget godt.

Mange hilsner
Eva Lassen
SFO-leder
Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top